Normális, hogy “szégyellem” hogy anyám pasija luxusautóval jön értem a suliba?
Figyelt kérdés
Anyám kavargat egy fiatal sráccal, aki valami üzletember szerű. Most a héten itt van nálunk és Porsche terepjáróval jön értem. Ráadásul az iskola bejárata előtt áll meg, feltűnő helyen a járdán. Már kértem, hogy odebb álljon meg, de azt mondta nem fért be oda. Nem szeretném ha a sulitársak tévhiteket gondolnának.#Iskola, közösség osztály
2021. szept. 3. 12:28
11/12 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Anyukád mennyi? És a pasija?
12/12 A kérdező kommentje:
18 vagyok, anyukám 38 , csak kellemetlen ez a szituáció, mondtam hogy nem kell engem hozni, vinni, de majd erélyesebb leszek és már úgy sem lesz itt jovoheten a pasi.
Köszönöm a valaszokat mentek a zöldek.
2021. szept. 3. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!