Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan telik a C-Type emberekn...

Honnan telik a C-Type embereknek luxusautóra?

Figyelt kérdés

Nálunk mindegyiknek Mercedes, BMW stb. van.

Nem is régi, hanem a legújabbak.

Honnan? Miből?

Salgótarjáni vagyok!

2021. ápr. 23. 21:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%

Először is nem tudom mi az a C-type emberek, de mindegy...hát sokan vesznek hitelre is autót, vagy a cég ad nekik, vagy szimplán telik rá.

Nagyon sok magyarázat erre nincsen.

2021. ápr. 23. 21:51
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Hitelre, meg a ceg ad nekik, aha persze :D

En kimondom amire a kerdezo gondol: cigany.

2021. ápr. 23. 21:53
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Manapság egy 2000-es évek közepi bmwaudimercedest már egy sima gyári munkás is ki tud spórolgatni magának. Főleg ha szakadtan veszi a kínálat legaljáról.

Viszont a vadiúj luxusautótulajok fekete dolgokban mozognak, amikben több tízmillió forintok folynak üzletenként.

2021. ápr. 23. 21:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Örökölték a pénzt, lopták, megdolgoztak érte, hitelből vették a kocsit, lízingelik, céges autó, családi autó, lopott autó, kölcsön autó, kínai utánzat, stb.
2021. ápr. 23. 21:54
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Hát cigány nem cigány, akkor csak több pénzük van mint neked...ez van.
2021. ápr. 23. 21:56
 6/16 anonim ***** válasza:
36%

Én nem vagyok cigány, mégis sport Mercivel járok.

(Sőt az összes előző autóm is Merci volt.)

2021. ápr. 23. 22:15
 7/16 A kérdező kommentje:

"Hát cigány nem cigány, akkor csak több pénzük van mint neked...ez van."

Ez igaz.

Beházasodjak?

2021. ápr. 23. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Elég kevésnek van nem lefingott "luxusautója"
2021. ápr. 23. 22:37
 9/16 A kérdező kommentje:

1-es: pedig a salgótarjánból könnyen kitalálhattad volna, ha még nem hallottad ezt a kifejezést. De a 2. jól írta.

És igen, c-typeoknak ritkán ad a "cég", a hitelfelvételhez meg tudomásom szerint munkahely kell.

"Manapság egy 2000-es évek közepi bmwaudimercedest már egy sima gyári munkás is ki tud spórolgatni magának. Főleg ha szakadtan veszi a kínálat legaljáról." - De ezek full vadiúj autók, régit nem is látok itt egyáltalán.

8-as: ez tök komoly, gyere el ide és csodálkozz. Én sem értem, mi történt, az utóbbi években figyeltem meg ezt a tendenciát.

2021. ápr. 23. 22:50
 10/16 anonim ***** válasza:
95%

Én is Salgótarjáni vagyok.

Itt nógrádban van sok "c type" ismerős,írom,hogy mi a helyzet.

A normálisabbaknak akiknek valóban van pénze azoknak van valamilyen vállalkozása. Ismerek több olyat akik munkát adnak 40-50 embernek 10-20éve vagy régebb óta. Csak akik nem ismerik őket és nem tudják mivel foglalkozik a tesó, azok csak azt látják,hogy most vett pl. egy 30-40 milliós autót és akkor az biztos valami illegális dologból van.

Vannak a "huncutabbak" akiknek lehet van vállalkozása,de mellette csinálnak 1-2 stiklit néha amiből nagyobb összeghez jutnak pluszban.

Továbbá vannak az áfacsalók,külföldön prostikat futtatók,drog dílerek,trükkös lehúzásokkal foglalkozók,autónepperek,bármivel bizniszelgetők stb.

Vannak még a látszat emberek akik megveszik az 5-10 éves vagy régebbi német autókat,tele vannak arannyal,facebookon pózolnak stb. Ezeknél ez csak látszat,esetleg van valamennyi pénzük,de nem hatalmas összegekről van szó.

Amúgy itt nógrádban sok a "szegény gazdag" (nem c typeok) is,arra gondolok,hogy ha találkozol vele valahol vagy elmész hozzá akkor azt gondolod,hogy ez egy átlag ember,de amúgy meg annyi pénze van,hogy... csak ugye ők nem vesznek több 10milliós autókat és nem 100 milliós házban laknak.

2021. ápr. 24. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!