Normális, hogy “szégyellem” hogy anyám pasija luxusautóval jön értem a suliba?
Nekem is ciki volt, mikor anno anyám vitt suliba kocsival. Mindig mondtuk tesómmal, hogy ne a sulinál tegyen ki, nehogy meglássa valaki, hogy Kis polski-ból szállunk ki. Változnak az idők, már a Porsche is ciki. 🤷♀️
Viccet félretéve, szerintem te anyud pasiját sem tudod elfogadni, és nem mered neki nyíltan megmondani, hogy miért zavar, hogy közvetlenül a suli elé áll a kocsival. Megértelek. Viszont nem kötelező senkinek érted mennie, hurcolásznia, ott a vonat, busz, lábbusz és problem solved.
Az a baj, hogy abból is problémát csinálsz, ami nem az.
Zavar, zavar, de annyira azért nem, hogy azt mondd, "Köszi, Laci, hogy felajánlottad, de nyugodtan csinálj anyuval más programot, eljövök gyalog/busszal/vonattal/bicajjal/egyébbel a suliból."
Egyébként kétlem, hogy bárki annyira követné a kis életed, hogy feltűnjön neki, ha meg mégis, megmondod, hogy semmi köze hozzá.
Fiatal srác, Porschéval és a vénasszonyokra bukik.
Biztosan nem talál korban hozzáillő fiatal csajt.
Szép mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!