Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak most? Többi lent

Mit csináljak most? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval röviden a barátommal távkapcsolatban élünk és ma nagyon összevesztünk es mindenhonnan letiltott (messenger, insta, snap), a fél napot végig sírtam mert nagyon nem szeretném ha véget érne a kapcsolatunk. Szeretném vele rendesen megbeszélni a dolgokat de nem tudom elérni, a telefonszáma meg van de ha hívom akkor azt írja ki, hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható".

Valaki segítsen kérlek szépen.

2021. aug. 26. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ min vesztetek össze. Ha nem olyan nagy dolog akkor kiduzzogja magát és megbeszélitek. Ha nagy a baj, akkor biztos, hogy oka van rá és szerintem hagyd. :/
2021. aug. 26. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
várni kell. ha egy hét alatt semmi nem lesz, akkor annyi, de szerintme fog keresni. Ha nem, akkor örülj neki.
2021. aug. 26. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

De különben bírom, hogy a lényeget

sose írjátok le csak a panasz részét. Így hogyan adjon érdemi tanácsot az ember...

2021. aug. 26. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ne adjon. Ahhoz, hogy mit csináljon ha letiltották? Semmit. Mi a fszt lehet ilyenkor csinálni?
2021. aug. 26. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod a címét akkor írj neki hagyományos levelet. Postai úton :)
2021. aug. 27. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!