Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kezd elegem lenni mit csinálja...

Kezd elegem lenni mit csináljak? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőm teljesen megváltozott régen sokkal kedvesebb volt most meg akármit csinálok bele szól napi szinten más barátaim elött kijelenti hogy idegesítő vagy,ronda vagy, fújj de pattanásos vagy,de dagadt vagy már stb. Minden lehetőséget kihasznál hogy kibeszéljen másoknak én pedig hallgathatom a többi barátomtól hogy lek*rvázott a hátam mögött meg ilyenek. Megsértődik ha jó jegyet kapok és ő meg nem,legtöbb esetben ha ideges velem kiabál. De azt meg nem viseli el ha az osztály társaink kiállnak értem mert hogy ez is az én hibám

Már nagyon elviselhetetlen de nem száll le rólam,valakinek van ötlete hogy mit tegyek? :(

2020. febr. 11. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem barátnő. Egy olyan "barátnő" aki féltékeny rád, illékony önbecsülését abból nyeri, hogy (virtuálisan) megpróbál téged önmaga alá húzni, ez az oka a degradálásának meg a féltékenykedésének. Önbecsülésével vannak problémák és így kompenzál.
2020. febr. 11. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Keresnék új barátokat, akik nem bántanak, és nem ilyen féltékenyek.

Jobb előbb kilépni egy mérgező barátságból.

Mit tegyél? Kezdj eltávolodni tőle.

2020. febr. 11. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki legközelebb, hogy akadjon le rólad, foglalkozzon magával ne másokkal és ne cseszegessen folyton. Szálljon le a magas lóról. Innentől kezdve a köszönésen kívül ne szólj hozzá, fbn ne írj vissza.
2020. febr. 11. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Elnézésedet kérem, de ez minden, csak nem barátság! Gyalulnám életemből, mint asztalos a bútort!
2020. febr. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!