Màr nagyon elegem van, hogy az àllítólagos legjobb gyerekkori baràtnőm magasròl tesz rà, hogy mi van velem. Mindìg èn jelentkezem, de màr unom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baràtnőm amikor felhívom,mindíg nagyon örül nekem, màr jò pàrszor leszúrtam ,hogy ő mièrt nem keres engem,de akkor nekem tàmadt, hogy mièrt csesztetem, neki ott a 3 gyerek.Mondtam neki ,nekem is van 2 gyerek.Mi kiköltöztünk külföldre,ès ritkàn jàrunk haza, ő elvàrja,hogy amikor otthon vagyunk sűrűn làtogassuk meg, de ő egy internetes hívàst nem enged meg felèm. Most volt a szülinapom,ès hiàba vàrtam,akkor sem köszöntött fel.Nagyon rosszul esett.Az az èrdekes,hogy amikor èn àltalam talàlkozunk,akkor mindìg nagyon örül,ès mondja is,hogy alig vàrja,hogy hazaköltözzünk,mert ez a tervünk, de ő semmit nem tesz felèm.Besokaltam.Sajnàlom,mert ő az egyetlen gyerekkori baràtnőm, de nem tudom,hogy èrdemes-e ezt így tovàbb folytatni.Mèg szò volt ròla,hogy ott vegyünk lakàst ahol ők laknak, de ebben màr kètelkedem.2019. márc. 24. 19:34
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, elég nehéz kérdés... Sokszor van, hogy az ember olyan kapcsolatokhoz ragaszkodik, amelyek csak és kizárólag azért élőek még, mert ő keresi a másikat, mindig ő ír, hív, találkozókat szervez... Én így vagyok ezzel... Sajnos nincs sok barátom és kapcsolataim sajnos többnyire internetesek, azokkal az emberekkel is, akikkel úgy gondoltam: jóban voltunk... Ha nem írok, örökre, végérvényesen eltűnnek életemből és soha többet nem keresnek... Ingadozom a "így megéri?" és a "na mindegy legalább ez van" lehetőségek közt... :-( :-(
2/8 anonim válasza:
minek foglalkozol még vele egyáltalán? én egy gyerekkori barátommal vagy barátnőmmel se tartom a kapcsolatot. elsodort minket az élet egymás mellől. ez természetes
3/8 anonim válasza:
Mintha és írtam volna ezt! Az én úgynevezett barátom 100 méterre lakik tőlem, és arra nem képes, hogy néha beköszönjön. Állítólag nagyon jó barátjának tart, csak épp le se szar. Fogalmam sincs, hogy ilyenkor mit lehet csinálni.
4/8 Metionin válasza:
Ne keresd többet. Miért tepersz olyan ember után aki le se szar?
6/8 anonim válasza:
Le kell sza.ni!
Nekem eleinte azt mondta mikor hívtam,hogy épp most akart fölhívni.3 év alatt 6-7alkalommal beszéltünk,mindig épp akkor akart hívni.2szer említettem neki,nem tetszett neki(menjen az an.jába).
Akkor mondtam,hogy akkor beszélünk,ha ő keres!Ennek 4,5 éve.
7/8 A kérdező kommentje:
Làtom nem vagyok egyedül ezzel a problèmàval. Tudom,le kène sz@rni,de ez nem ennyire egyszerű. Azèrt egy 37 èves baràtsàgot nem könnyű csak ùgy megszakítani.Igaz volt benne 7 èv szünet. Akkor is megelègeltem,hogy mindìg èn keresem, ès 7 èvig megszakítottam a baràtsàgot.Na akkor ő keresett meg, ès akkor nagyon nyomult, pedig hònapokig leràztam őt,de vègül beadtam a derekam.Akkor jött 2 èv amikor minden rendben volt,hìvott ő is,èn is,aztàn megszülte a 3.gyerekèt, èn meg a 2.gyerekemet. Csodàs volt az az időszakunk, egyszerre voltunk terhesek,hìvogattuk sűrűn egymàst, boldogok voltunk.Aztàn eltelt 2 èv a szülès òta, ès most visszaàlltunk erre a rossz àllapotra. Most kivàrok, mikor jelentkezik. Nem tudom ,mit lehetne tennem, hogy ismèt normàlis adok-kapok viszony legyen.
2019. márc. 24. 20:40
8/8 anonim válasza:
nekem ebből az jön le, hogy amikor nincs rád "szüksége", akkor el van azzal, hogy te tartod fenn a kapcsolatot. a terhessége alatt szüksége volt rád, akkor ő is adott a kapcsolatba. a gyerek megszületett, már nem kellett neki a társaságod, de talonban tart, hátha megint szüksége lesz rád. szerintem ő egy nagyon magányos ember lehet. de neked nem kötelező kiszolgálnod őt, hiszen nyilvánvalóan nem tekint téged érző emberi lénynek, csak egy tárgynak, amit ha akar, használ, ha nem, bedobja a sarokba, de szereti ha emlékezteted, hogy még mindig ott vagy, ha kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!