Szerettek balhét csinálni? Ha igen, milyen balhékat csaptok, és milyen rosszaságokat szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Én szeretek, de azért módjával, hogy azoknak akiket szeretek ne legyen baja!!!!2021. aug. 26. 12:24
1/10 anonim válasza:
Pontosan hogy érted mi csinálsz?
2/10 A kérdező kommentje:
Firkáltam az iskola falára, elloptam a tanáriból 2 tollat, verekedtem lány létemre, hangosan üvöltettem az utcán a zenét, téptem össze hivatalos levelet amit nem kellet volna, mondjuk ezt nem direkt.
2021. aug. 26. 12:30
3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, 8? Mert akkor még érthető, hogy ennyire hülye gyerek vagy.
5/10 anonim válasza:
Nem te valasztottad a gengszter eletet, a gengszter elet valasztott teged
6/10 anonim válasza:
Tipik hülyegyerek vagy XD
És evvel menőzöl XD
AM én nem
7/10 anonim válasza:
Ezek nem rosszaságok. Ne csak lopj, vedd el erőszakkal is a cuccokat.
8/10 anonim válasza:
Meg lyukazd ki körzővel más piáját, és fogd rá másra. Beszélj csunyán a többiekkel, rángasd a hajukat, verd meg őket. De először menj el önvédelemre, hogy jól tudj verekedni.
9/10 A kérdező kommentje:
Járok önvédelemre...
2021. aug. 27. 06:38
10/10 anonim válasza:
Kristálycukrot veszek a két tenyerem közé,és csak dörzsölöm,dörzsölöm,dörzsölöm...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!