A mai világban lefekszetek úgy egy nap, hogy nem néztetek rá a telefonotokra? Hogy jött-e valami értesítés, írt-e valaki?
Például, ha nekem valaki, aki egyébként az egyik legjobb barátomnak vallja magát, azt állítja, hogy azért nem válaszol napokig az üzeneteimre, mert ez és az a dolga van, nem kapja meg az üzenetemet, akkor az lehet, hogy hazudik és nem is akar velem beszélni? Félreértés ne essék, én nem várom el, hogy rögtön válaszoljon, de ha beszélgetni szeretnék vele, mindig jönnek ezek az indokok és van, hogy a témát is tereli. Találkozni nem tudunk, mert más országban él, mint én.
Én például soha nem fekszem le úgy egy nap, hogy ne válaszoljak mindenki üzenetére, aki írt nekem. Akiére meg nem válaszolok, arra nem is akarok, azt meg sem nézem. De nem gyártok ilyen hülye indokokat, hogy miért nem írok vissza, főleg ha a másik nem is kérdezte. Manapság már körülöttem tényleg mindenkinek a kezében van a telefon, és legalább mindenkinek van internetje is. És hogyha egy nap, tegyük fel, 12 órát dolgozna az illettő, akkor is vannak szünetek, és ha a másik 12 órában aludni szeretne, akkor is csak van másokra 5 perce, nem?
Szóval a lényeg, hogy kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok ilyen telefon mániás, vagy a másik, aki a barátom, egyszerűen csak nem akar beszélni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!