Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány évesen és hogyan lógtál...

Hány évesen és hogyan lógtál először a suliból? Évnyitóról is lógtatok már? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

#ötlet #iskola #lógás #jön a szeptember
2021. aug. 24. 10:57
1 2
 11/11 anonim válasza:
Óvodás korom óta gyülölöm ezt a rendszert ezért azóta kiveszek 1 heteket betegségre hivatkozva. 7. osztályba napközibe, meguntam hogy én rohadok az egész osztályban meg egy lány osztálytársam reggel 8 tól délután 4 ig. Felkaptam a táskát tanítás után és többet nem mentem, még az ebéd sem kelett hiába volt befizetve. Késöbb anya írt egy papírt hogy kiírat belőle. A középiskolába 10-11 elmebeteg diákok közé kerültem és lógtam amikor csak tudtam. Itt az iskolai terror volt a fő indok és az elviselhetetlen környezet. Renszeresen hamisítottam orvosi igazolásokat középiskolában a tinta hipós vizzel való kimosásával ecsettel. Egy egész storc igazolásom volt otthon, meg plusz ellenörzők amiből a lapokat pótoltam. Ez a kib... rendszer tönkretette az életem. Ma már leb... a táskát és nem csinálnám többet. Végigszenvedtem két szakmáig de semmi értelme nem volt, ott vagyok vele ha az egészet ott hagytam volna se vittem volna kevesebbre. Igazán a gyógyszerek tettek tönkre (antidepreszáns, nyugtató, agyserkentő) amit a pszihiáter írt fel hogy bírjam az iskolát. Tartós hatása lett a folyamatos stressznek és gyógyszereknek, nem tudok semminek úgy örülni mint előtte és egy kiégett ember lettem.
2023. máj. 28. 06:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!