Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Facebookon ha rámegyek egy...

Facebookon ha rámegyek egy ember profiljára és se ismerősnek nem tudom jelölni, se üzenetet küldeni az jelent valamit? Illetve ha ezt be lehet állítani, hogy aki nem ismerősöm az ne tudjon üzit küldeni, hogyan kell?

Figyelt kérdés

2021. aug. 20. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

5-ös és 6-os voltam.

Én nekem 2013 óta van meg a profilom és 2014-ben beállítottam a szigorú szűrést, ami a totál idegenek üzenetét szépen blokkolta, de az a beállítás sajnos megszünt 2017-ben. Így maradt az a módszer, hogy a születési dátumodat kell lejjebb állítanod, ami védi a 18 éven aluli gyermekeket a full idegenek zaklatásától. Ha úgy állítod be a születési dátumodat, hogy 2005 akkor 16 éves vagy a facebookon, azaz még 18 éven aluli vagy. 2003-mas születésűek a 18 évesek ebben az évben, így az már sajnos kilőve. 2004 vagy 2005 a jó születési dátum beállításának és akkor full idegen ember, akivel nincs közös ismerős nem fog tudni üzenetet írni.

2021. aug. 21. 01:44
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Sikerült kipróbálnod kérdező, hogy a születési dátumodat 18 éven alulinak állítottad és csináltál egy pillanat fiókot, hogy megtudd nézni, amire kíváncsi voltál, hogy nem lesz ott a pillanat fiókodról nézve a te facebookod adatlapján az üzenet opció, ha 18 éven alulinak állítod be a születési dátumodat??? ☺
2021. aug. 21. 20:48
 13/16 A kérdező kommentje:
átállítottam az évet, de ezért külön kamu fiókot nem csináltam :D úgyis kiderül ha megszűnnek a nem kívánt üzenetek
2021. aug. 21. 23:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Jogos ☺ épp ma jelölt be egy ismerősöm, visszaigazolás előtt csak annyi volt, hogy válasz... üzenet nem volt és mikor visszaigazoltam megnéztem a névjegyében a születési dátumát 2006. Február 3 volt neki beállítva.
2021. aug. 21. 23:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Szupi :D örülök, hogy működik, na meg annak, hogy ez nekem is a tudomásomra jutott☺
2021. aug. 22. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha 2006-ra állítottad te is a születési dátumodat, akkor facebookon 15 éves vagy és 2024-ig, azaz 3 évig nem fognak tudni neked tök ismeretlenek írkálni.
2021. aug. 22. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!