Nagyon szeretném megtalálni facebook-on, de mégsem sikerül?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtalálni egy fiút, néztem már gyanús ismerősöket, akik szóba jöhetnének, hogy barátok facen, de mégsem találom. Így mit csináljak?2020. szept. 20. 18:27
1/36 anonim válasza:
Mit tudsz a fiúról? Így nehéz lesz segítenünk hogy nem is tudjuk mi alapján keressük.
2/36 A kérdező kommentje:
Annyit tudok róla, hogy melyik egyetemre jár és slussz. Ezen kívül semmi mást.
2020. szept. 20. 18:54
3/36 anonim válasza:
Hat ezzel nem sokra mesz tekintbe hogy nem feltetlen van feltuntetve az iskola vagy o mashogy adta meg. Nekem a szaktarsaim kozott volt akinek az volt hogy Eotvos Lorand Tudomanyegyetem, a masiknak ELTE a harmadiknak ELTE BTK, mint iskola. Legalabb ha a kereszt vagy a vezeteknevet tudnad akkor meg lenne esely megtalalni de full minden informacio nelkul... esetleg ha meg tudnad milyen szakon tanul....
4/36 anonim válasza:
Talán azért, mert nincs fent.
5/36 A kérdező kommentje:
Nem. Olyan taktikával keresem, hogy megnézem pár egyetemi társának az ismerősi listáját, hogy hátha ismerősök. Azért többnyire frekventáltabb emberekre gondoljatok, mint mondjuk a hök elnök.
2020. szept. 20. 19:47
7/36 anonim válasza:
Facebook -> Pesten Láttalak vagy Pesten Hallottam
8/36 anonim válasza:
Kérdezd meg, hátha ismeri az a srácot.
Nem ciki ezzel ráírni.
9/36 A kérdező kommentje:
Találtam névsort, de rengetegen vannak..
(Egyébként a színműről van szó)
2020. szept. 20. 20:32
10/36 anonim válasza:
A nevét tudod? Találkoztatok valahol? Ahol találkoztatok az valami esemény volt aminek esetleg lehet facebook eventje amire visszajelzett? Említette bármilyen haverját, hogy milyen szakra jár, valami diákszövetkezetet/szakkolit aminek tagja vagy egyetemi projektet/programot amiben részt vesz aminek az oldalát lájkolhatja?
Vagy csak egy szellemsrácot keresünk aki mellett elmentél az utcán és annyit hallottál a beszélgetésből hogy kimondta az egyeteme nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!