A magyarok miért nem viselik el másokon a szakállat?
Buta kölykök olyanokat mondanak hogy tálib, mustafa, terrorista, robbantós.
Talán 3-4 ember áll hozzá normálisan, ennyire nem volt soha kultúrája ennek?
Egy ilyen hosszúságú és fazonú szakállon már úgy gondolom nincs mit csinálnom, már az évek alatt megtanultam pengével igazítani, azonban a fodrásznál a srác szakállas szintén és megkérdeztem hogy megtudná-e formára igazítani.
Én így tanultam tükörsimára eszközök nélkül csak pengével, egyébként meg ha a forma meg van, akkor már csak utána kell igazítani. Géppel még nem mertem nekiállni.
még egy teljesen normális, ápolt, rendezett szakáll láttán is.
Az ő véleménye.
De az a baj,hogy elég ragadós az hogy hogy hat a véleménye másra.
Ilyen pl hogy az imádott focista alrébbtolta a kólát,inkább vizet ivott.
Jó azért rengeteget változott a világ,ha egy milliomos palinak szakálla van az az utolsó baja a nőnek.
Manapság már az is tök menő,ízléses ha indiánnak nézel ki 10 db vaskarikával az agyadba. Arra bezzeg nem mondja senki hogy hogy nézel ki te kobold,vagy hogy mi a faxnak a szádba vaskarika?
Hogy eszel?Ezzel a hegyes xarral hogy csókolod meg a barátod/barátnőd?
Mer van ilyen horgász kampó is...
Már az se baj,ha nem a ruhád színes hanem az egész tested mint valami vadbaromnak aki beleesett 200 festékeshordóba egymás után...
Kellene egy felmérés,tuti hogy azok közül akik ítélkeznek,dobálóznak ilyen szavakkal hogy undorító meg stb hányan tiszták.
Fülek,stb stb. Ilyen kis apróságok,amikről még a nők is megfeledkeznek sokszor.
Mi az, hogy nem viselik el?
Leköpnek, megvernek, utánad ordítanak az utcán, megtámadnak, máglyán égetnek el A MAGYAROK MIND egytől egyig és rettegésben kell éld az életed?
Csak mert én elég sok szakállas embert látok szabadon mászkálni.
Azért vannak olyanok akik annyira próbálnak megfelelni mindennek és mindenkinek, hogy már kinézik a másikat, na az ilyenek mondják hogy borotválkozz már meg, úgy nézel ki mint a migránsok, koszos arabok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!