Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A magyarok miért nem viselik...

A magyarok miért nem viselik el másokon a szakállat?

Figyelt kérdés

Buta kölykök olyanokat mondanak hogy tálib, mustafa, terrorista, robbantós.

Talán 3-4 ember áll hozzá normálisan, ennyire nem volt soha kultúrája ennek?

2021. aug. 9. 10:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap vendégségben voltam, az egyik kamaszfiúnak szakálla volt.

Bunkó kölykök közé keveredtél, nem ez az általános.

2021. aug. 9. 10:32
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Gratulálok az értelmes kérdéshez
2021. aug. 9. 10:33
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Az a helyzet, hogy egyre többen hordanak szakálat,nem jellemző a beszólás. Valószínűleg ápolatlan vagy, esetleg más probléma van veled
2021. aug. 9. 10:34
 4/18 A kérdező kommentje:

Bár sötétbarna a hajam, fekete szemöldököm van, és a szakáll is sötét, lehet emiatt. Előtte csak borostám volt de az már 19 éves korom óta, most növesztettem meg 3 hónapja de már előtte is mondogatták hogy már hosszú stb.

Nő mindenhol, tehát nem ritkás, nincs hónaljszőr hatása :D

2021. aug. 9. 10:39
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Kilenc éve hordok valamilyen arcszőrzetet az arcomon, azóta csak cigók szóltak be miatta ténylegesen, azt is csak gyáván...szóval valóban jó kérdés ez...
2021. aug. 9. 10:39
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem ártana venni egy szakállvágót, meg igazítgatni, a magára hagyott szakáll tényleg irritáló tud lenni még úgy is , hogy szakállt hordok...ritka igénytelen a nyakon meghagyott és gondozatlan szakáll.
2021. aug. 9. 10:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakállból is sokféle van, nyilván. Van az igénytelen, meg gondozatlan fajta, de nagyon is szexi tud ám lenni.😍
2021. aug. 9. 10:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mondták màr sokan.

De nem érdekel,hogy nekik mi tetszik.

A terrorista skálán ők hozzám képest jóval előrébb vannak,mert fszért kell baxogatni másokat ilyen dolgokkal.

2021. aug. 9. 10:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami minimálisan is szokatlant csinálsz, akkor számíts rá, hogy lesznek beszólogatók. De velük nem kell foglalkozni. Ez a gyenge agyi szinttel rendelkezők jellemzője.
2021. aug. 9. 11:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sokaknál (én főleg idősebb korosztálytól hallottam eddig) egy berögződés, hogy a borotválkozás az alapvető igényesség, ápoltság része. Nekem a nagymamám is ilyen, ő szakáll, bajusz vagy bármilyen arcszőrzet láttán rögtön elkezdi mondani, hogy fúj, hogy néz ki, milyen szőrös, milyen csúnya, igénytelen stb., még egy teljesen normális, ápolt, rendezett szakáll láttán is.
2021. aug. 9. 12:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!