A magyarok miért nem viselik el másokon a szakállat?
Figyelt kérdés
Buta kölykök olyanokat mondanak hogy tálib, mustafa, terrorista, robbantós.
Talán 3-4 ember áll hozzá normálisan, ennyire nem volt soha kultúrája ennek?
2021. aug. 9. 10:30
1/18 anonim válasza:
Tegnap vendégségben voltam, az egyik kamaszfiúnak szakálla volt.
Bunkó kölykök közé keveredtél, nem ez az általános.
2/18 anonim válasza:
Gratulálok az értelmes kérdéshez
3/18 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy egyre többen hordanak szakálat,nem jellemző a beszólás. Valószínűleg ápolatlan vagy, esetleg más probléma van veled
4/18 A kérdező kommentje:
Bár sötétbarna a hajam, fekete szemöldököm van, és a szakáll is sötét, lehet emiatt. Előtte csak borostám volt de az már 19 éves korom óta, most növesztettem meg 3 hónapja de már előtte is mondogatták hogy már hosszú stb.
Nő mindenhol, tehát nem ritkás, nincs hónaljszőr hatása :D
2021. aug. 9. 10:39
5/18 anonim válasza:
Kilenc éve hordok valamilyen arcszőrzetet az arcomon, azóta csak cigók szóltak be miatta ténylegesen, azt is csak gyáván...szóval valóban jó kérdés ez...
6/18 anonim válasza:
Talán nem ártana venni egy szakállvágót, meg igazítgatni, a magára hagyott szakáll tényleg irritáló tud lenni még úgy is , hogy szakállt hordok...ritka igénytelen a nyakon meghagyott és gondozatlan szakáll.
7/18 anonim válasza:
Szakállból is sokféle van, nyilván. Van az igénytelen, meg gondozatlan fajta, de nagyon is szexi tud ám lenni.😍
8/18 anonim válasza:
Nekem is mondták màr sokan.
De nem érdekel,hogy nekik mi tetszik.
A terrorista skálán ők hozzám képest jóval előrébb vannak,mert fszért kell baxogatni másokat ilyen dolgokkal.
9/18 anonim válasza:
Ha valami minimálisan is szokatlant csinálsz, akkor számíts rá, hogy lesznek beszólogatók. De velük nem kell foglalkozni. Ez a gyenge agyi szinttel rendelkezők jellemzője.
10/18 anonim válasza:
Szerintem ez sokaknál (én főleg idősebb korosztálytól hallottam eddig) egy berögződés, hogy a borotválkozás az alapvető igényesség, ápoltság része. Nekem a nagymamám is ilyen, ő szakáll, bajusz vagy bármilyen arcszőrzet láttán rögtön elkezdi mondani, hogy fúj, hogy néz ki, milyen szőrös, milyen csúnya, igénytelen stb., még egy teljesen normális, ápolt, rendezett szakáll láttán is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!