A magyar egy rasszista nép ?
ha úgy vesszük én szentimentális vagyok, nem vagyok rasszista, fizikailag nem vagyok túl erős de nem kapom fel könnyen a vizet.
csak az 1. oldalt olvastam el (menet közben), de az nem faji hanem réteg probléma azaz nemzetiségtől független. A legfőbb gond, ahogy 10. is mondja az általánosítás. Pl ahogy a kérdést is vehetjük általánosításnak.
Elég kemény példa, de egy olyat hallottam, hogy ha nem lettem volna ott nem hittem volna el. Mégpedig az, hogy a magyarok hozták a világba a rasszizmust....
Ez elég rasszista kijelentés, de kapcsolódik a kérdéshez és valós probléma, mert vannak akik ezt komolyan így gondolják.
Mind e mellet értelmetlen felháborító téveszme...
Elég a történelmet megnézni.
Ha az én, nézettemet nézzük akkor lehet bármilyen rasszú, nemű, identitású vagy vallású. Mert nem amit határozom meg milyen, hanem a személyisége, ha rossz ember, akkor rossz. Ha jó, akkor jó. A munka helyi és a közéleti teljesítménye valamint hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!