A magyar ember miért iylen rasszista?
Figyelt kérdés
- antiszemita
- romaellenes
- faj gyűlölő
- náci/ nyilas eszméket vall.
Ha lehetne megismételné a holokausztot. Miért van a magyar emberben ilyen gyűlölet, frusztráltság? Miért fogékony ez az ország a beteges idegengyűlöletre?
2021. febr. 1. 19:24
1/37 anonim válasza:
Ne általánosíts. Az a buta emberek eszköze.
A kérdés helyesen: miért vannak a magyarok között, akik ...
A romaellensség nem fusztráltság, hanem tapasztalat.
2/37 anonim válasza:
Na, kezdődik újra.....
a napi uszító kérdés a roma-trolltól..
3/37 anonim válasza:
Ostobán általánosítasz, kérdező! azzal, hogy " a magyar ember..." azt állítod, hogy mindegyik. Te is... :-DDDDD
4/37 anonim válasza:
Rasszista , van egy pár az tény , hogy miért , talán a nevelés vagy a nem nevelés.
5/37 anonim válasza:
Vannak simán rasszisták és vannak akik elővigyázatosak.
6/37 meszike91 válasza:
Itt te vagy a rasszista kedves kérdező.
7/37 anonim válasza:
Ez nem rasszizmus, csak elővigyázatosság. Túl sok rossz tapasztalat ért sokunkat, így tudjuk milyenek a romák, és jobb a tisztes távolság tőlük.
8/37 anonim válasza:
Ne általánosíts! A zsidók és a cigányok elleni gyűlöletet megértem, de olyat, hogy pl.: "büdös néger" még nem hallottam. Magyar ember náci eszméket nem vallhat, hungaristát igen, nekem ezzel semmi bajom nincs.
10/37 anonim válasza:
Mert az ujjunkat adjuk, aztán a karunk kéne!
Érdekes módon a legtöbb liberális politikus olyan környékekről kerül ki, ahol nincsen cigány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!