A magyar ember miért iylen rasszista?
- antiszemita
- romaellenes
- faj gyűlölő
- náci/ nyilas eszméket vall.
Ha lehetne megismételné a holokausztot. Miért van a magyar emberben ilyen gyűlölet, frusztráltság? Miért fogékony ez az ország a beteges idegengyűlöletre?
"A magyar ember miért iylen rasszista?
Ha lehetne megismételné a holokausztot. Miért van a magyar emberben ilyen gyűlölet, frusztráltság? Miért fogékony ez az ország a beteges idegengyűlöletre?"
Horthy megakadályozta a budapesti zsidóság kiirtását. (Köztük a dédnagymamámét is.)
A korabeli szlovák és román vezetés hagyta, hogy Hitler zsidótlanítsa országát.
Így maradt meg nálunk 300.000 magyarellenes zsidó származású budapesti értelmiségi, akik befolyásuk alatt tartják Budapestet.
A zsidó ükszüleim is magyarellenesek voltak. Gyűlölték a magyarokat. Ugyanúgy, ahogy a budapesti baloldal. Spiró, Szilágyi Ákos, Kertész Ákos, Kiss János, Fischer Iván és Ádám és sorolhatjuk: mind vállaltan zsidó származásúak és magyar ellenesek, magyar ellenes kirohanásaikról zeng az internet. Elhordják a magyarokat mindennek.
Én, mint részben zsidó sokkal jobban aggódom a magyarellenesség, magyar gyűlölet, magyar ellenes rasszizmus miatt. Mi, magyarok komoly rendőri erőkkel védjük a pesti zsinagógát, míg a határontúli magyarok folyamatos nyílt támadás alatt élnek, az EU és a magyar baloldal jóváhagyásával.
11es elég nagy fogyatékos öngyűlölő
Álomvilágban éltek
Nincs agyatok sem
Nürnbergben volt legjobb nácinak lenni 😂😂😂
"A magyarság nagy része meg semmirekellő 0 szar ember"
Ez magyarellenes, magyargyűlölő gyűlöletbeszéd, rasszizmus.
Akkor is, ha aki mondja magyar. Akár 5 év börtön.
Egyébként én, mint nem teljesen magyar, azt nem értem, miért gyűlölitek, szinte mindannyian a saját fajtátokat.
1000 éves királyság, hun rokonság (honfoglaláskori sírok DNS vizsgálata), gyönyörű ország, gyönyörű Budapest, gyönyörű vidék, jó zene, jó folklór, híres kultúra, sok híres magyar, mi a f... bajotok van saját magatokkal.
Mi ez a magyar öngyűlölet? Olyan, mint egy kollektív öngyilkosság.
Na ez a beteg.
Nem én nem gyűlölöm a magyarságot. Ugy mondanàm inkább hogy sok a hülye köztük.
Tényleg azt hiszed hogy hunok vagyunk?? 😂😂😂
Neee. Meg van a DNS vizsgálata a honfoglalás kori síroknak, igen ők részben, nagy részben hunok.
Azért vagyunk HUN-gari
Tegyük fel hogy sok a magyarok közt a "hülye".
Ha ezt mondanád a romákról az rasszizmus lenne.
Hát, ha a magyarokról mondod az is rasszizmus. Csak akkor egy magyargyűlölő magyar vagy.
"Nürnbergben volt legjobb nácinak lenni 😂😂😂"
Apuka, arról lecsúsztál pár évtizeddel.
Egyébként,állítólag kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!