Volt már olyan hogy olyat mondtál amiért kinevettek de nem tudtad hogy miért?
Figyelt kérdés
Velem az volt hogy elsőben vagy másodikban kellett mondanom egy n-nel kezdődő szót, és én azt mondtam hogy nő, de csak arra gondoltam hogy ahogy egy növény nő, nem gondoltam a másik jelentésére. És amikor kimondtam mindenki hangosan nevetett, de nem tudtam miért, csak utána esett le amikor mondták hogy milyen férfias a válaszom :D2021. aug. 3. 18:22
1/2 anonim válasza:
Még anno vagy 20 éve volt ilyen telefonos tudakozó és én megkérdeztem, hogy hajgyógyász telefonszámát, címét megtudná-e adni. Harsányan kiröhögött, hogy mi az, hogy hajgyógyász. Oké, hogy akkoriban még ez nem volt elterjedve, de azért ez elég kretén megnyilvánulás volt. Mindegy, tudomásul vettem, hogy épp kifogtam egy bunkót.
2/2 anonim válasza:
Ez viszont nem a te kinevetesed volt. Aranyos valasz, es nem rajtad rohogtek, csak te nem tudtal egyutt nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!