Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt már olyan hogy olyat...

Volt már olyan hogy olyat mondtál amiért kinevettek de nem tudtad hogy miért?

Figyelt kérdés
Velem az volt hogy elsőben vagy másodikban kellett mondanom egy n-nel kezdődő szót, és én azt mondtam hogy nő, de csak arra gondoltam hogy ahogy egy növény nő, nem gondoltam a másik jelentésére. És amikor kimondtam mindenki hangosan nevetett, de nem tudtam miért, csak utána esett le amikor mondták hogy milyen férfias a válaszom :D
2021. aug. 3. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Még anno vagy 20 éve volt ilyen telefonos tudakozó és én megkérdeztem, hogy hajgyógyász telefonszámát, címét megtudná-e adni. Harsányan kiröhögött, hogy mi az, hogy hajgyógyász. Oké, hogy akkoriban még ez nem volt elterjedve, de azért ez elég kretén megnyilvánulás volt. Mindegy, tudomásul vettem, hogy épp kifogtam egy bunkót.
2021. aug. 3. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Ez viszont nem a te kinevetesed volt. Aranyos valasz, es nem rajtad rohogtek, csak te nem tudtal egyutt nevetni.
2021. aug. 3. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!