Egyszer elmeséltem valakinek hogy 1934-ben -ben a felmenőim között volt aki 6 kg 20 dkg-mal született. Erre ő azt kérdezte :na és volt ennél is kisebb? Én meg kinevettem, erre megsértődött. Igaza volt?
Figyelt kérdés
Szerintem közel a harminchoz már illik tudni hogy mennyi nagyjából egy átlag baba súlya. Én meg azt hittem lehidalok hogy ilyet mond hogy annál is kisebb. Hát csak kisebb volt.2020. dec. 3. 09:51
1/1 DeMoR válasza:
Helo:D
20/F
Szerintem valóban szokták tudni az emberek már fiatalabb korban is. De azért azt is tegyük hozzá, ha még nem született a közvetlen környezetben kisember és/vagy nem beszélet sokat a családtagjaival, akkor nem jött vele szembe ez az infó.
Az ember meg ritkán keress rá, hogy mekkora egy új szülött. :D
A másik meg, hogy elkövettél egy hibát. Túl jó indulatú voltál és intelligensnek feltételezteted a témában. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!