Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szoktatok olyanokat szelektáln...

Szoktatok olyanokat szelektálni az ismerőslistátokból facebookon, akivel már több évek óta nem beszéltek, se nem lájkoltok egymásnak és úgy gondoljátok, ha már nincs közötök egymáshoz, fölösleges ismerősnek hagyni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 12:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

#18. "Nekem rosszul esett, hogy olyanok töröltek ki, akiknek sosem ártottam."

Ezt megértem, de még inkább annak örülj, hogy csak kitöröltek és nem letiltottak, mert aki letilt, akár okkal, akár ok nélkül, azt évek múlva, azaz később se fogod tudni ismerősnek jelölni, se pedig írni neki, ha esetleg valami fontosat szeretnél vele közölni, hanem akkor csinálhatsz új profilt.

2021. aug. 2. 09:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki letiltana, annak gondolom nyomós oka lenne. Én 1 embert tiltottam le eddig, na az ne is keressen, én sem fogom. Azért nem a világ vége 😀
2021. aug. 2. 20:00
 23/23 A kérdező kommentje:

Néha még a tiltásra se kell okot adni, az is egyénfüggő.

De ha választani kell a kettő között, ha valaki kitöröl az ismerősei közül, tegye meg! Ha úgy érzi nem veszít vele semmit, akkor tegye meg nyugodtan. Mindenkinek szíve joga megválogatni az ismerőseit, ha már a családot ahova születünk és a rokonainkat nem válogathatjuk meg, de a facebook ismerőseinket igen.

2021. aug. 2. 21:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.