Szoktatok olyanokat szelektálni az ismerőslistátokból facebookon, akivel már több évek óta nem beszéltek, se nem lájkoltok egymásnak és úgy gondoljátok, ha már nincs közötök egymáshoz, fölösleges ismerősnek hagyni?
#18. "Nekem rosszul esett, hogy olyanok töröltek ki, akiknek sosem ártottam."
Ezt megértem, de még inkább annak örülj, hogy csak kitöröltek és nem letiltottak, mert aki letilt, akár okkal, akár ok nélkül, azt évek múlva, azaz később se fogod tudni ismerősnek jelölni, se pedig írni neki, ha esetleg valami fontosat szeretnél vele közölni, hanem akkor csinálhatsz új profilt.
Néha még a tiltásra se kell okot adni, az is egyénfüggő.
De ha választani kell a kettő között, ha valaki kitöröl az ismerősei közül, tegye meg! Ha úgy érzi nem veszít vele semmit, akkor tegye meg nyugodtan. Mindenkinek szíve joga megválogatni az ismerőseit, ha már a családot ahova születünk és a rokonainkat nem válogathatjuk meg, de a facebook ismerőseinket igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!