Akinek volt szociális fóbiája, hogyan küzdötte le?
Már lassan ott tartok, hogy nagyon nagyban befolyásolja a mindennapi életemet. Munkahelyen egész nap gyomorgörcsöm van (És nem a kollégák/főnökök miatt, mert mindenki jófej és kedves, hanem az egész szitu miatt, hogy emberekkel kell lennem). Telefonálni képtelen vagyok, mindentől elveszi a figyelmemet az, hogy arra figyelek, ne égessem be magam, ne beszéljek hülyeséget. Másokkal beszélgetni nem tudok, mert rettentő kínosan érzem magam. Van hogy egész nap alig eszek, mert csak akkor tudok nyugodtan ha nincs körülöttem senki. Barátnőm sosem volt, ha így haladok nem is lesz, mert képtelen vagyok az ismerkedésre. Van pár barátom, de velük nagyon ritkán találkozom sajnos. Egyedül otthon érzem magam jól, de ott is már estefelé kezd jönni a gyomorgörcs, mert parázok a másnaptól. Emiatt sokszor már az alkoholhoz is nyúltam, hogy kicsit elnyomja ezt a borzalmas szorongást. Pszichológushoz félek elmenni. :(
23/F
Az eszedbe se jut, hogy pont ezért gondolnak rólad rosszat az emberek? Nem azért, mert egyszer egyszer butaságot mondasz, hanem mert ennyire gátlásos vagy összességében?
Átlagemberként engem nem érdekelnek apróságok másokban, mindenki hibázhat néha. Számomra sokkal rosszabb, ha valaki ennyire töketlen, hogy képtelen rendezni az életét, emiatt a munkahelyen frusztrált, és szerencsétlen. Mert olyan helyen dolgozom, ahol a munkánk a másikétól függ. Sokkal jobb olyan emberrel dolgozni vagy barátkozni, aki mellett én is feloldódhatok, nem mérgez a teszetoszaságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!