BME VIK infón miért mindenki ilyen zárkózott?
Figyelt kérdés
Ambivertált vagyok, szükségem van a társaságra is. Bárkivel is próbáltam meg beszélgetni VIK-en, olyan érzésem volt, mintha haragudnának rám azért, hogy hozzájuk szóltam. A tárgykövetelményeken kívül semmi másról nem tudnak beszélgetni, az érdeklődési körük eléggé egyirányú. Jelentkeztem egy időben seniornak, de néhányuk viselkedése szociális megfelelési kényszerből fakad, mert esetleg középiskolában nem tudtak érvényesülni és most nagyon szeretnének. Ezzel sem tudtam azonosulni, így lemondtam a dologról. Ez persze csak az én saját személyes tapasztalatom. Szerintetek van még esély arra, hogy megtaláljam ott a helyem? :(2021. júl. 17. 13:04
11/11 anonim válasza:
Kicsit későn írok de hátha.
Villany, 2.év valaki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!