BME VIK infón miért mindenki ilyen zárkózott?
". Jelentkeztem egy időben seniornak, de néhányuk viselkedése szociális megfelelési kényszerből fakad, mert esetleg középiskolában nem tudtak érvényesülni és most nagyon szeretnének. "
Ezek szerint pszichoanalitikusi végzettséged már van...
:-DDD
Már ne is haragudj, de mindenki szembejön az autópályán...???
Én azt érzékeltem, hogy az emberek nagy része kocka vagy pedig olyan ember akit eddig elnyomtak, de most szabadon engedte magát és most előszőr tud érvényesülni egy tásaságban.
Tehát ugyan azt gondolom mint te.
Szeptemberben keress meg, ha 5. félévedet kezded te is :D
"az emberek nagy része kocka"
Ez infószakon normális :)
5. félév gang emelkedj! Szerintem is eléggé magának való a karon, ez igaz. Olyan embereket kell keresni, akik nem azok, ha azokra van szükséged. Ez talán a karon nehezebb. És igazad van a senioros cuccal, ezt más is felfedezte már, a seniorok között sok a gyík... Welcome to VIK :)
Hanyadéves vagy amúgy?
Amúgy én is ezt érzem, csak párosul azzal, hogy néhány srác, akivel azt hittem, hogy jóban vagyok, kb. azonnal offolt, mikor kiderült, hogy én nem akarok többet. Úgyhogy még az a kevés "normális" ember is redukálódott, éljen a vik-es lányság!
De szintén 5. félévem kezdem majd, ha gondolod, keress meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!