Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az alacsony és izmos emberek...

Az alacsony és izmos emberek szerintem jobban néznek ki, mint a magas véznák(sztem azok nagyon csúnyák) Szerintetek is?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 08:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

#10-es, matek az egész. Ha 2 sovány emberből indulunk ki, mondjuk egy 160 centis 45 kg-osból meg egy 190 centis 60 kg-osból, 190 centi 55 kg (kb. ugyan az a magasság / súly arány) akkor az elsőnek 15 kg izmot kéne felpakolnia normál testúlyhoz (ha zsírmentesen akar izmos lenni), míg a másiknak meg 35-öt.

Lehet akármilyen a genetikája valakinek, nem fog évente többet naturálban felpakolni 10-15 kg izomnál, szóval míg az alacsonyabb (ha szerencsés és mindent jól csinál) egy év alatt felpakolja a hiányzó izmot magára, addig a magasabbnak az legalább 2-2.5 év.

2.5 év edzésben több munka van, mint 1 év edzésben, ha saját magukhoz képest ugyan akkora intenzitással, terheléssel és időráfordítással edzenek.

2021. júl. 17. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Alacsony és izmos vagyok,hát az alacsonyságom egyáltalán nem tetszik...Inkább lennék magasabb,és dolgoznék 2x annyit,hogy izmos legyek,mert ez,ha kemény munka is,de teljesíthető,míg az alacsonyságon nem lehet változtatni.Amúgy nem tartom csúnyának egyik típusú embert sem,a viselkedése a lényeg.
2021. júl. 18. 07:35
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

190 centis 55 kg-os ember, pláne férfi már nem is él jóformán, súlyosan alultáplált. Nem, marhára nem ugyanazok az arányok, ez kb a 190/75 kg-ra igaz, ha a 160/45-höz viszonyítod. Ennyire nem kell lenézni burkoltan az alacsony emberek testépítését, főleg ilyen eltorzult “arányosításokkal”.

A kérdésre válaszolva, nekem a magasság mindegy, de a véznák nem tetszenek, se a magasak, se az alacsonyak.

2021. júl. 18. 09:22
 14/17 anonim ***** válasza:

#13-as, zsírmentes tömegre gondoltam és arra építendő száraz izomról. Zsírt bárki fel tud pakolni. Ha 190/75-re kéne 15 kg izmot felpakolni és 160/45-re 15 kg-ot, akkor valóban ugyan annyi munka lenne ezt elérnie mindkettő embernek.

Viszont magasabb embernek sokkal több száraz izmot kéne építenie egy alacsonnyal szemben, ha normál testsúlyt akarna elérni izmosan. Nem nézem le az alacsony emberek testépítését, ez egyszerű józan paraszti ész és biológia. Nagyobb testre több izmot lehet felépíteni és több izmot több idő felépíteni. Ha ez sérti az alacsonyabb emberek önbecsülését, akkor leszarom, ha fejen áll egy 2m-es ember, akkor sem fog tudni arányaiban ugyanúgy kinézni, ha annyit edz, mint egy nála 30 centivel alacsonyabb ember.

2021. júl. 18. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Annyiban viszont igazad van, hogy szélsőséges a példám, mert alapjáraton magasra teszem a lécet ha izomról van szó, mert én 10% körüli testzsírszázalékra gondolok ilyenkor meg lean bulkingra, de 15-20% testzsírszázalék mellett is lehet izmos valaki.
2021. júl. 18. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezt általánosságban nem lehet elmondani.

Főleg, hogy a kérdés csak azért íródott, hogy a komplexusaidat most kicsit enyhítsed. Mi az, hogy a magas, vékony férfiak CSÚNYÁK? Ez baromság. Láttam én már jóképű magas, és jóképű alacsony férfit is.

2021. júl. 18. 09:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek az alacsony izmos pasik, meg a magas izmosak is, meg bármilyen izmos, ami a jó ízlés határain belül van, nem pedig full vizesek, arànytalanok, extrém nagy darabok, stb. A véznàk általában nem jönnek be, bár volt magasabb, vékony pasim is, de ő benne nem a kinézete fogott meg. Sőt volt kimondottan hasasabb pasim is. Nem feltétlen a külső fog meg engem sem.
2021. júl. 24. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!