Az alacsony és izmos emberek szerintem jobban néznek ki, mint a magas véznák(sztem azok nagyon csúnyák) Szerintetek is?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 08:22
1/17 anonim válasza:
Az alacsony az mindig alacsony marad, viszont a magas vézna tud izmosodni.
Egyébként, nem azt nézem hogy néz ki, hanem milyen ember.
2/17 anonim válasza:
Ízlés dolga. Nekem inkább a magas véznák jönnek be.
A túl izmos sem tetszik,se az alacsony pasik.
3/17 anonim válasza:
Alacsony emberként nem olyan nagy szó izmosnak lenni. Persze, nekik is kell bele munkát fektetni, amit nem lehet semmibe venni, de sokkal kevesebb izmot kell felpakolniuk magukra, hogy izmosnak számítsanak. Egy magas embernek aránylag ugyan ahhoz az eredményhez sokkal többet kell dolgoznia.
4/17 anonim válasza:
Szerintem is, de azért nem nevezném a magas sovány embereket csúnyának. Szimplán nem felelnek meg az ízlésemnek, de nem csúnyák.
5/17 anonim válasza:
Inkább a jóképű néz ki jól mindenhogy. A csúnya az csúnya, ha izmos, ha sovány, ha magas, ha alacsony.
9/17 anonim válasza:
"Az alacsony az mindig alacsony marad, viszont a magas vézna tud izmosodni."
Minél magasabb valaki,annál nehezebb neki megfelelő izomtömeget felszedni,hogy ugyanazt a hatást érje el,mint egy alacsony ember.
Tehát ez így nem igaz.Egy magas embernek sokkal nehezebb dolga van,ha a méreteihez képest arányos izomzatot szeretne összeszedni.
10/17 anonim válasza:
9-es baromságot írsz. Ez testalkattól függ, teljesen mindegy hogy alacsony vagy magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!