A tinilányok nagyrésze manapság miért ilyen képeket rak
ki? (Kép lent)
Figyelt kérdés
A tinilányok nagy része (11-17) ilyen és ehez hasonló képeket rak ki,vagy sztorikat oszt meg: [link]
Egyébként ez a lány speciel 15 éves.
Most ebben mi a jó? Más ha egy kép olyan,hogy látszik a segge,de itt már direkt azon van a hangsúly. Ennek mi értelme? Számomra megalázó és elszomorító FIÚKÉNT ilyeneket látni. Nektek mi a véleményetek erről?
#5 15 éves vagyok. Instán "találtam" a képet,egy személy akit követek rakta ki a storyjába. Igen ismerem a lányt és onnan tudom,hogy 15 éves. Én nagyrészt saját korosztályombeli személyeket követek így ad be sok tizenéves lányt na meg persze fiút is,de szerencsére mi nem rakunk ki ilyesmi képeket.
2021. júl. 13. 23:04
12/22 anonim válasza:
Megtalálás ezt a képet egy kölyökről, lementetted a gépedre, feltoltotted egy képküldős oldalra és belinkelted ide erre a népszerű fórumra, hogy nézegessük, aztán te akarsz beszélni arról, hogy mi szégyen? Oké drága.
2021. júl. 13. 23:05
13/22 A kérdező kommentje:
#12 Már mondtam,hogy nem megtaláltam hanem szembe jött. Illetve már töröltem a gépemről,nincs szükségem ilyesmire. Igen belinkeltem úgy,hogy se az arca se a neve nem látszik. Emellett pedig nyílvános a profilja szóval bármelyik beteg állat megtalálhatja,lementheti és felrakhatja nem egy fórumra ahol senki se ismeri fel hanem egy százszor rosszabb helyre.
2021. júl. 13. 23:07
14/22 anonim válasza:
Engem meg harmincas nőként elszomorít, hogy nem merek elmenni kettőnél több tinifiú csoportosulás mellett, mert 60% hogy beszólnak valamit. De volt olyan is, hogy azért lek-rváztak, leőrülteztek részegen dáridozó tinisrácok, mert hazafelé sétáltam a munkából és adtam egy kiscicának enni. Nekem ez a porblémám, hogy már tini korban úgy viselkednek a nőkkel, mintha bármit megtehetnének...
2021. júl. 13. 23:13
15/22 anonim válasza:
Ja és pont az ellentettje voltam a fenti jelenségnek, visszahúzódó, nem szép lány, mégis folyamatosan rám szálltak a drága fiúk és csesztettek.
2021. júl. 13. 23:15
16/22 A kérdező kommentje:
#14 Ne haragudjon de ez most,hogy jön ide? Én a tinilányok (egy részének!) főleg internetes de való életben is történő viselkédéséről beszéltem illetve kérdeztem. Mindazonáltal a maga által leírt viselkedés pláne nem elfogadható mivel míg a lányoknál ez amolyan passzív dolog a fiúknál inkább aktívabban jelentkezik. Viszont fontos megemlítenünk,mint ahogyan a lányok sem viselkednek mind így,ugyan úgy minden fiú sem viselkedik a fentebb leírt módon.
2021. júl. 13. 23:18
17/22 A kérdező kommentje:
Meg ne haragudjon senki és ne vegye sértésnek,de ahogy már írtam én vázoltam egy helyzetet,majd arról feltettem egy kérdést. A helyzet és a kérdés éppen a lányok egy csoportját negatívan (ám bár jogosan) ábrzáloja. Erre fel megjelentek a lányok akik elkezdtek negatív állításokat szokásokat felhozni a fiúkról,hogy védjék magukat. Már nem rosszból de aki lányként nem így viselkedik az tudja,hogy igen is vannak magamutogató lányok. Szóval nem kell őket védeni azzal,hogy a fiúk rossz szokásait hangoztatjátok. Hiszen mindenki tudja,hogy a fiúk sem tökéletesek nekünk is van kismillió hibánk. De most nem a versenygésen van a hangsúly,hogy a fiúk vagy a lányok a jobbak,hanem a kérdésem megválaszolásán.(éppenséggel a jelenségről való véleményed kifejtéséről)
2021. júl. 13. 23:23
18/22 anonim válasza:
Nem értem minek követed, ha nem tetszik a tartalma. Ignoráld ahogy az összes többi számodra nem tetsző, degradáló dolgot!
Nekem is múltkor panaszkodtak, hogy milyen rossz magyar zenék vannak. Ki kért meg rá, hogy hallgasd?
Meg még jó néhány példát tudnék mondani. Tisztában vagyok ezzel a jelenséggel a tinik körében, de szerencsére a legtöbb kinövi és kicsit megkomolyodik.
21/L
2021. júl. 13. 23:26
19/22 A kérdező kommentje:
#18 azt szoktam általában de ez a lány eddig még nem rakott ki ilyesmit.
2021. júl. 13. 23:32
20/22 anonim válasza:
Kérdező azért, mert egy "buta" vagy inkább átlagos tini, ne várj sokat.
Nem hiszem hogy normális nevelést kapott volna, vagy rendes törődést. Remélhetőleg benő a feje lágya, de inkább pár év és szétkefélik, és ennyi is volt neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!