A tinilányok nagyrésze manapság miért ilyen képeket rak ki? (Kép lent)
A tinilányok nagy része (11-17) ilyen és ehez hasonló képeket rak ki,vagy sztorikat oszt meg: [link]
Egyébként ez a lány speciel 15 éves.
Most ebben mi a jó? Más ha egy kép olyan,hogy látszik a segge,de itt már direkt azon van a hangsúly. Ennek mi értelme? Számomra megalázó és elszomorító FIÚKÉNT ilyeneket látni. Nektek mi a véleményetek erről?
Hány éves vagy?
Hol találtad ezt a képet?
Ismered a lányt?
Honnan tudod, hogy 15?
Csak azért mert egy bizonyos életkoron túl téged fognak pedofilnak nézni, ha megemlíted, hogy meeeennyire tele a net 11 évesek erotikus képeivel.
Én pl a 20as éveimben járok, és sosem látok ilyeneket, mert nem keresek tinilányokra a neten.
Mert a kicsik a nagyok közé akarnak mindig bekerülni. A tinilányok célja hogy bálványozott felnőtt nők legyenek. Ameddig ez nem adatik meg addig másolják a példaképeket ahogy csak tudják.
Nem egyszerű ma (sem) nőnek lenni, mert elvárják a régi rend szerint, hogy legyél alázatos, szerény és természetesen gyönyörű, ugyanakkor már szabadabb világ van, ahol már a lányok is dönthetnek de nem adják meg hozzá nekik a kapaszkodókat. Ebből lesz az, hogy prostis képeket pakolnak magukról, hogy szeressék és irigyeljék őket, aztán sírnak mikor az x. fiú használta a testüket önkielégítésre, mert nincs elég tapasztalatuk, hogy meg tudják védeni magukat a csalódásoktól.
#2 Nem,nem általánosítok. Nem mondtam,hogy minden tinilány ilyen. Azt mondtam,higy jelentős részük.
#3Igen ez igaz,viszon ha csak teszem fel instázok vagy facebookozok és szembejön egy ilyen kép azt,hogy akadájozzam meg? Nem direkt keresem az ilyen és ehez hasonló képeket,arra ottvannak a felnőtt oldalak,nem pedig tizenéves kislányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!