Csak én tapasztaltam azt, hogy a lányok észreveszik azt, hogy félénk fiú vagyok és akkor direkt incselkednek? 23/F
Figyelt kérdés
Pl elkezdenek bámulni, hogy jöjjek zavarba, farkasszemet néznek. Volt aki egy nap minden egyes alkalommal hangosan rámköszönt amikor elmentünk egymás mellett.
De volt pl olyan, aki rám is vicsorgott
Ennek mi lehet az oka?
2021. júl. 13. 22:02
1/11 anonim válasza:
Bejössz neki vagy csak csesztetni akar.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem egy lányról van szó, már sokszor tapasztaltam ezt. Középiskolában, egyetemen, konditeremben, de még a bolti pénztáros is csinàlta ezt
2021. júl. 13. 22:07
3/11 anonim válasza:
Bevallom, csináltam már ilyet olyan fiúval, aki bejött külsőre, de nagyon visszahúzodó volt.
5/11 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen jól nézel ki és megpróbálják felkelteni a figyelmedet.
6/11 anonim válasza:
Ilyenkor kell megmutatni mekkora alfa vagy
7/11 anonim válasza:
Csesztetni szoloban sosem szoktak. En, mint valaha fiatal csaj, szaz szazalekra veszem, hogy csesztetni minimum ketten, tobben szoktak csajok.
Barmi is legyen, fentebbit kizarnam.
9/11 anonim válasza:
Velem sosem szoktak ilyet, és félénk vagyok, tehát valószínűleg jól nézhetsz ki.
Örülj neki inkább.
21F
10/11 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki jól. Én kifejezetten rondának tartom magam
2021. júl. 14. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!