Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Irigykedtek arra akinek...

Irigykedtek arra akinek vannak barátai és ma este buliba mennek, és még csak most kezdődik nekik a kaland szórakozás?

Figyelt kérdés
Én nagyon sajnos nekem ez ki maradt. Nem tudom miért lettem ilyen szanalom. Nincsen életem se egyszerűen minden szar sorolni is nehéz. Úgy elkezdtem rá vagyni hogy szórakozzak de ehelyett itthon szét unom magam ma is. Csajokra vágyom. Későn érő típus lennék? 29F

2021. júl. 10. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigykedek. Mehetnék ha akarnék, de semmi kedvem. Egész héten dolgoztam. 2x este tanfolyamon voltam, péntekre azt hittem elalszok a munkahelyen. Örülök, hogy itthon vagyok és pihenek végre.

Szerintem is kimozdulhatsz egyedül is. Így csak telik az idő, de nem haladsz sehova. Ha minden héten gyakorin sopánkodsz sosem lesz csajod. Hajrá!!

25N

2021. júl. 10. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. Mert a tegnapi is több volt mint elég
2021. júl. 10. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Lassan kéne hogy járjon neked valami jutalom itt a gyakorin, annyiszor látom azt a bizonyos 29F-et.
2021. júl. 10. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor kicsit megnyugszom ,hogy nem a világvége az hogy 17 évesen kezdtem el csak szorakozni ,es nem 15 evesen mint a tobbiek. Nekem 2 év maradt ki , ez is sok, sok mindenrol lemaradtam ugy erzem
2021. júl. 10. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem irigykedem, de azért szívesen mennék.
2021. júl. 10. 23:19
 16/16 anonim válasza:
Melyik Facebook csoport volt ez?
2021. júl. 17. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!