Mint ahogyan a tökfőzelékről is ki lehet fejteni, hogy pl szeretem, hogy rostban gazdag, telítő, tápláló étel, szeretem a lágy állagát, étvágygerjesztő az illata, kellemes az ízvilága. Szeretem ha pikánsabb, borsos, és tejföllel savanyítva is lehet variálni.
...úgy talán a buliról is ki lehetne fejteni részleteiben, hogy miért is élvezed a tevékenységet, milyen dolgokat szeretsz csinálni, milyen részleteket, példákat tudsz kiemelni, ami motivál arra, hogy ellátogass egy ilyen tenés-táncos szórakozóhelyre.
Erről szólna a kérdés, és én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
Ezen nincs mit kifejteni, mert a kérdező látja milyen egy buli, tudja milyen egy buli.
Ez csak szimplán "majd én megmondom" kérdés, mert ő nem élvezi ilyen-olyan oknál fogva és hiába írod le neki, hogy mi benne a jó, akkor is meg fogja mondani, hogy szerinte miért nem jó és miért unalmas.
Mint ahogy a tökfőzelékről is hiába fejtem ki hogy rostban gazdag, telítő, tápláló étel, szeretem a lágy állagát, étvágygerjesztő az illata, kellemes az ízvilága. Szeretem ha pikánsabb, borsos, és tejföllel savanyítva is lehet variálni...
Attól még a másik fél pont ugyanúgy utálni fogja és pont ugyanúgy nem fogja érteni, mi benne a jó.
Meg nem kell mindig mindenben a "miértet" keresni. Nem kell mindenre okot, indokot találni.
És fordítva nem kell elvárni a másiktól sem, hogy megindokolja, mit miért szeret csinálni.
Egyszerűen csak vannak dolgok amit vagy szeretünk vagy nem.
Mint a tökfőzelék. Van aki szereti, van aki nem. Aki szereti annak sem kell ódákat meg ideákat felállítani, hogy ő miért szereti a tökfőzeléket. Egyszerűen csak szereti és kész.
Nem azért szereti mert rostban gazdag, telítő, tápláló pikáns borsos akármilyen étel, hanem mert ízlik neki és ennyi a történet. Ugyanez a bulizással, élvezi az ember és kész.
Pontosan.
Úgy tünik hogy szexhez pártaláló az egyetlen értelme,egyfajta dürgési helyszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!