Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a jó bulizásban?

Mi a jó bulizásban?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon unalmas.

2021. júl. 8. 13:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
4-es mondja a tutit. amikor jártam még bulizni, azért jártam, hogy csajokat szedjek fel és a lehető legrövidebb időn belül, szexuális kapcsolatot létesítsek velük. a haverok pontosan ugyanezért jártak.
2021. júl. 8. 16:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Pacsi

4# vagyok:D

2021. júl. 8. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
9. Mert hol csajozol ha nem egy szórakozóhelyen?? Aztán csodalkozol hogy szűz maradsz majd 25 éves korodra.
2021. júl. 8. 20:01
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Mint ahogyan a tökfőzelékről is ki lehet fejteni, hogy pl szeretem, hogy rostban gazdag, telítő, tápláló étel, szeretem a lágy állagát, étvágygerjesztő az illata, kellemes az ízvilága. Szeretem ha pikánsabb, borsos, és tejföllel savanyítva is lehet variálni.

...úgy talán a buliról is ki lehetne fejteni részleteiben, hogy miért is élvezed a tevékenységet, milyen dolgokat szeretsz csinálni, milyen részleteket, példákat tudsz kiemelni, ami motivál arra, hogy ellátogass egy ilyen tenés-táncos szórakozóhelyre.

Erről szólna a kérdés, és én is kíváncsi vagyok a válaszokra.

2021. júl. 8. 22:59
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Ezen nincs mit kifejteni, mert a kérdező látja milyen egy buli, tudja milyen egy buli.

Ez csak szimplán "majd én megmondom" kérdés, mert ő nem élvezi ilyen-olyan oknál fogva és hiába írod le neki, hogy mi benne a jó, akkor is meg fogja mondani, hogy szerinte miért nem jó és miért unalmas.

Mint ahogy a tökfőzelékről is hiába fejtem ki hogy rostban gazdag, telítő, tápláló étel, szeretem a lágy állagát, étvágygerjesztő az illata, kellemes az ízvilága. Szeretem ha pikánsabb, borsos, és tejföllel savanyítva is lehet variálni...

Attól még a másik fél pont ugyanúgy utálni fogja és pont ugyanúgy nem fogja érteni, mi benne a jó.

Meg nem kell mindig mindenben a "miértet" keresni. Nem kell mindenre okot, indokot találni.

És fordítva nem kell elvárni a másiktól sem, hogy megindokolja, mit miért szeret csinálni.

Egyszerűen csak vannak dolgok amit vagy szeretünk vagy nem.

Mint a tökfőzelék. Van aki szereti, van aki nem. Aki szereti annak sem kell ódákat meg ideákat felállítani, hogy ő miért szereti a tökfőzeléket. Egyszerűen csak szereti és kész.

Nem azért szereti mert rostban gazdag, telítő, tápláló pikáns borsos akármilyen étel, hanem mert ízlik neki és ennyi a történet. Ugyanez a bulizással, élvezi az ember és kész.

2021. júl. 8. 23:28
 16/21 A kérdező kommentje:
14,es igen erről szólna a kérdés.
2021. júl. 8. 23:35
 17/21 A kérdező kommentje:
A 15 ös meg nem tud válaszolni már eleve félreír hogy úgyis leírom miért nem jó,ez érvelési hiba. Nem a kérdésre válaszol hanem már a személyemet támadja alaptalanul
2021. júl. 8. 23:36
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
Édes Istenem.
2021. júl. 8. 23:47
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
De a kérdező nem megszeretni akarja a bulizást, hanem csak megérteni azokat, akiket ez szórakoztat 😃 hát nem érti...
2021. júl. 9. 07:18
 20/21 A kérdező kommentje:

Pontosan.

Úgy tünik hogy szexhez pártaláló az egyetlen értelme,egyfajta dürgési helyszín.

2021. júl. 9. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!