Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ciki ha megállítottuk a...

Ciki ha megállítottuk a vidámparki játékot ?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel voltunk vidámparkba és felültünk egy játékra,amin nagyon féltünk, ordítottunk , hogy állítsák meg.

Azt is többszöri ordításra tettèk nagy nehezen. Szerintetek ciki?😅

2021. júl. 8. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Velem is meg kellett állítani 4 éves koromban a körhintát. Anyukám megállíttatta,mert nagyon sírtam és féltem. Azért egy kicsit cikinek tartom, most már biztos nem félnék annyira.

48F

2021. júl. 8. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ciki, az egy dolog, de én inkább most a többi ember szemszögéből nézném a helyzetet.

Nem tudom milyen játék volt, de az ilyen adrenalintöltetűeknél mindig hosszú, tömött sor áll. Nyári forróságban/kánikulában sorban szobrozott rajtatok kívül egy/több tucat ember, akik szintén kifizették a jegyet rá. Most jön két valaki, aki hazavágja a dolgot. Esetlegesen elrontjátok az örömét/kedvét a többinek, arról nem is beszélve, hogy teljes árat fizettek, de a valóságban csak a töredékét kapták meg a szolgáltatásnak.. és nem az üzemeltető hibájából.

(ezzel most nem ítélkezni szerettem volna, mert az ilyen vidámparki játékoktól szinte ránézésre rosszul vagyok, bár ugye én meg sem próbálnék felülni rájuk, mert tudom, hogy nem bírom jól az ilyent)

2021. júl. 8. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki hanem gáz
2021. júl. 8. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nevetséges és gyerekes, ha tudod hogy nem bírod, miért ülsz fel rá? én is csak a kisebb játékokra ülök fel, ami nagyon magas, vagy fejjel lefelé fordul, arra nem, mert tudom hogy nem bírnám, és elrontanám vele mások szórakozását is. egy csomó ember egy csomót áll sorban és kiad egy csomó pénzt egy körre, te meg odamész és elbszod nekik az egészet. ha meg túl kicsi vagy hogy eldöntsd, mire tudsz felszállni, ne engedd el anyukád kezét és ne kószálj el mellőle.
2021. júl. 8. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
A sírvaröhögős szmájliból ítélve ti valami tipikus plázap*csák lehettek, akik még a körhintán is visítanak, mint a szopósmalac. Fel kellene nőni, kisanyám.
2021. júl. 8. 12:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Miutàn kiszálltunk, újra elindítottàk a többieknek( kemèny 4 ember volt rajta ) . Szóval nem rontottuk el senki szórakozását.
2021. júl. 8. 16:45
 17/17 anonim ***** válasza:
16.hát az más hogy újra indították..lehet akkor elrontottátok..de persze mentsed magad.
2021. okt. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!