Ciki ha megállítottuk a vidámparki játékot ?
Barátnőmmel voltunk vidámparkba és felültünk egy játékra,amin nagyon féltünk, ordítottunk , hogy állítsák meg.
Azt is többszöri ordításra tettèk nagy nehezen. Szerintetek ciki?😅
Velem is meg kellett állítani 4 éves koromban a körhintát. Anyukám megállíttatta,mert nagyon sírtam és féltem. Azért egy kicsit cikinek tartom, most már biztos nem félnék annyira.
48F
Az, hogy ciki, az egy dolog, de én inkább most a többi ember szemszögéből nézném a helyzetet.
Nem tudom milyen játék volt, de az ilyen adrenalintöltetűeknél mindig hosszú, tömött sor áll. Nyári forróságban/kánikulában sorban szobrozott rajtatok kívül egy/több tucat ember, akik szintén kifizették a jegyet rá. Most jön két valaki, aki hazavágja a dolgot. Esetlegesen elrontjátok az örömét/kedvét a többinek, arról nem is beszélve, hogy teljes árat fizettek, de a valóságban csak a töredékét kapták meg a szolgáltatásnak.. és nem az üzemeltető hibájából.
(ezzel most nem ítélkezni szerettem volna, mert az ilyen vidámparki játékoktól szinte ránézésre rosszul vagyok, bár ugye én meg sem próbálnék felülni rájuk, mert tudom, hogy nem bírom jól az ilyent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!