Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ciki ha megállítottuk a...

Ciki ha megállítottuk a vidámparki játékot ?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel voltunk vidámparkba és felültünk egy játékra,amin nagyon féltünk, ordítottunk , hogy állítsák meg.

Azt is többszöri ordításra tettèk nagy nehezen. Szerintetek ciki?😅

2021. júl. 8. 09:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Valamit viszont rosszul értelmeztek, mert az ilyen játékok lényege az adrenalin löket, ezzel tisztában kell lenned, bármire ülsz fel. Neked is lehet sokkal jobb élmény lett volna, hogy hiába nagyon félsz, mégis kibírod a végéig, és leküzdöd a parát. Rátok nézve kínos, hogy mások szórakozását esetleg elrontjátok egy ilyen akcióval, meg persze mindenki azt nézi, hogy mi történt, mikor néhány húgyfoltos emberke kiszáll. Ezért szokták felmatricázni a gépekre, hogy "a játék csak veszély/vészhelyzet esetén áll le azonnal. A sírás nem vészhelyzet".
2021. júl. 8. 09:21
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem, csak kitoltatok pár emberrel akik élvezték, nekik hamarabb vége lett a menetnek.
2021. júl. 8. 09:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, csak el tudjátok (el kellene tudjátok) dönteni, hogy mire akartok felülni és mire nem.
2021. júl. 8. 09:27
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk jobb, mintha elájultatok volna, vagy egyéb incidens történik.

Viszont tudnotok kellett volna, hogy mit bírtok és mit nem

2021. júl. 8. 09:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bejött volna, ha kifizetem a teljes időtartamot, erre 2 sikítozó kislány végig ordítozza, hogy állítsák meg, majd megállítják előbb, annak ellenére, hogy én a teljes árat kifizettem :)

Minek mentek vidámparkba? Ha ennyire nem szeretitek, hogy nem bírjátok ki azt az 5-10 percet, menjetek moziba vagy színházba, az ember nem azért fizeti be meg állja ki a sort, hogy a felénél megállítsák mert valakik nem bírják.

2021. júl. 8. 09:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé.. Az ilyen játékoknak, ahogy #1 is írja, az adrenalin a lényege. Ha tudod hogy félnél a hullámvasúton, akkor ne ülj fel rá. Csak arra menj fel, amit élveznél is.
2021. júl. 8. 09:36
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
Az, lehet bevertem volna az orrotokat ha nem fizetitek ki nekem az elb4szott menet árát
2021. júl. 8. 09:44
 8/17 anonim ***** válasza:
42%

5-ös: Hol volt az leírva, hogy két kislányról van szó.

Egyébként egyáltalán nem ciki.

"Tudnod kell, hogy mit bírsz ki..."

Honnan?

Nyilván van egy első alkalom.

2021. júl. 8. 09:49
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Jajj ne haragudj, én a viselkedésre gondoltam, hogy kislányos, vagy a vidámparkban ordítozni, hogy jajj "ÁLLÍTCCCCSÁK MEG", aztán megkérdezni GYK-n, hogy ez ciki-e, az nem kislányos viselkedés?

"Honnan?

Nyilván van egy első alkalom."

Tehát akkor addig nem tudom biztosan, hogy bi vagyok-e vagy nem ameddig ki nem próbáltam a saját nememmel is?

Utálom az ilyen hozzád hasonló önkéntes Mária Teréziákat, elvakult b@rom vagy.

2021. júl. 8. 09:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Addig nem száll fel senki egy ilyen játékra, míg le nem tisztázza magában, hogy nem eshet baja, nem esik ki/le belőle, nem fog lezuhanni, stb. Ha nem így lenne, nem merne felülni sem.

Onnantól kezdve hogy beültél, még meg kell küzdened a félelemmel, de akkor sem mondhatod két kanyar után, hogy akkor 10-20-30 másik ember kárára állítsák meg, mert az ciki. Vagy mert nem is fogják megtenni. Képzeld el ugyanezt egy repülőn.

2021. júl. 8. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!