Ciki ha megállítottuk a vidámparki játékot ?
Barátnőmmel voltunk vidámparkba és felültünk egy játékra,amin nagyon féltünk, ordítottunk , hogy állítsák meg.
Azt is többszöri ordításra tettèk nagy nehezen. Szerintetek ciki?😅
Mondjuk jobb, mintha elájultatok volna, vagy egyéb incidens történik.
Viszont tudnotok kellett volna, hogy mit bírtok és mit nem
Nekem nagyon bejött volna, ha kifizetem a teljes időtartamot, erre 2 sikítozó kislány végig ordítozza, hogy állítsák meg, majd megállítják előbb, annak ellenére, hogy én a teljes árat kifizettem :)
Minek mentek vidámparkba? Ha ennyire nem szeretitek, hogy nem bírjátok ki azt az 5-10 percet, menjetek moziba vagy színházba, az ember nem azért fizeti be meg állja ki a sort, hogy a felénél megállítsák mert valakik nem bírják.
5-ös: Hol volt az leírva, hogy két kislányról van szó.
Egyébként egyáltalán nem ciki.
"Tudnod kell, hogy mit bírsz ki..."
Honnan?
Nyilván van egy első alkalom.
Jajj ne haragudj, én a viselkedésre gondoltam, hogy kislányos, vagy a vidámparkban ordítozni, hogy jajj "ÁLLÍTCCCCSÁK MEG", aztán megkérdezni GYK-n, hogy ez ciki-e, az nem kislányos viselkedés?
"Honnan?
Nyilván van egy első alkalom."
Tehát akkor addig nem tudom biztosan, hogy bi vagyok-e vagy nem ameddig ki nem próbáltam a saját nememmel is?
Utálom az ilyen hozzád hasonló önkéntes Mária Teréziákat, elvakult b@rom vagy.
Addig nem száll fel senki egy ilyen játékra, míg le nem tisztázza magában, hogy nem eshet baja, nem esik ki/le belőle, nem fog lezuhanni, stb. Ha nem így lenne, nem merne felülni sem.
Onnantól kezdve hogy beültél, még meg kell küzdened a félelemmel, de akkor sem mondhatod két kanyar után, hogy akkor 10-20-30 másik ember kárára állítsák meg, mert az ciki. Vagy mert nem is fogják megtenni. Képzeld el ugyanezt egy repülőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!