Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megszoktátok már hogy nem...

Megszoktátok már hogy nem kell maszk?

Figyelt kérdés
Én folyamatosan pánikolok, mert érzem hogy valami "hiányzik", mintha otthon hagytam volna valami fontosat, vagy papucsban indultam volna dolgozni. :)

2021. júl. 7. 07:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
47%

30. Maradjunk annyiba hogy aki magaba oltat vmi ismeretlen teszteletlen szart amire senki nem vallal felelosseget na annal van baj. Nem annál akinek nem kell

De latom te is agymosott birka vagy

Jol mukodik a media sajnos

2021. júl. 17. 16:43
 32/34 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok én agymosott, gyűlölöm az egész kormányt, csak szimplán utolsó utáni pillanatban úgy döntöttem, hogy nem szeretnék egész nyáron azon idegeskedni, hogy megint mit kötnek ehhez a hulladékplasztikhoz.

Úgy voltam vele, hogy hamár világszerte beadják és elfogadják (Pfizer), akkor nem lesz tőle bajom. Ha nem lenne ekkora … a narancs divízió, hogy zsaroljon, akkor eszembe nem jutott volna. Bennem van az oltás már bő 2 hónapja, semmi bajom (sem volt).

2021. júl. 17. 17:44
 33/34 anonim ***** válasza:
64%

Es kedves 32es körbejartad a világot s birkakártyával?

Mi is nagy utazosoo vagyunk kirandulunk amikor csak tudunk. Holland nemet lengyel olasz ausztria svajc cseh stb.... de nost kicsit leszukult a kor mert foglalni nem merunk mert az altalaba elorefizetessel jár. Tavaly a gorogorszagi utunkba buktunk bele igy 30% ot januarba tavaly befizettunk. Juliusba mentunk vna. Januarba még semmi nem volt. Utanna mrg nemtudtunk. Penzt nem kaptunk vissza. Most kozrlebb mozgunk max tesztel megyunk de az az elsodleges hely ahovs nem is kell. Utanna majd megyunk ha ennek vege lesz. Mert aminrk eleje van annak vege is. De csak azert nem fogjuk magunkat beltani h fu 1 nyarst nem birunk ki s tengerpart nelkul. Legfeljebb 2 ev mulva jutunk el de akkor nem gorog tengetpart lesz hanem bora bora.

Kilehrz birni kevesebb kirandulassal nyaralassal is. Boltba tudsz menni dolgozni tudsz. A tobbi meg majd alakul egyszer.

2021. júl. 17. 20:01
 34/34 anonim ***** válasza:
48%

Nem feltétlen a tengerpart miatt, hanem a belföldi dolgok miatt. Bele lehet kötni, de nem én vagyok az egyetlen. Azóta már kétszer voltam külföldön egyébként, igen.

Így nem idegeskedem a hülyeségeken, márpedig az elmúlt 1 évben mást sem csináltam, csak felcsesztem magam a hülyeségeken. Így már valószínűleg nem kell foglalkoznom vele.

2021. júl. 17. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!