Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megszoktátok már hogy nem...

Megszoktátok már hogy nem kell maszk?

Figyelt kérdés
Én folyamatosan pánikolok, mert érzem hogy valami "hiányzik", mintha otthon hagytam volna valami fontosat, vagy papucsban indultam volna dolgozni. :)

2021. júl. 7. 07:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is van egy kis furcsa "hiányérzetem" a boltban és a buszon. De csak a megszokás miatt. És még mindig rácsodálkozom, milyen nosztalgikusan szabad érzés, hogy mindenkinek kint van az arca. :D
2021. júl. 8. 08:23
 22/34 anonim ***** válasza:
41%
Szabad érzés más arca?
2021. júl. 8. 12:07
 23/34 anonim ***** válasza:
65%
#22 A látványuk. :)
2021. júl. 8. 13:04
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Én felteszem. Főleg, hogy a kórházban megint több a kovidos a környékről.
2021. júl. 9. 14:44
 25/34 anonim ***** válasza:
88%

Már aznap sem volt rajtam mikor elérték az 5.5 milliót. Ugye másnaptól volt hatályos az enyhítés.

Csömöröm volt már ettől a maszk sztoritól.

2021. júl. 12. 03:12
 26/34 anonim ***** válasza:
83%
Nem, másnap már ki is vettem a táskából is, azóta nincs nálam. Erre vártam már 2020 májusa óta.
2021. júl. 15. 20:25
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

#10 Helyesbítenék. Világszerte már több milliárd ember beoltatta magát de értem amit mondasz. Lehet hogy itt Magyarországon már alig vannak akik be akarják magukat oltatni de sok más helyen még mindig ezerrel megy az oltás. Jövő év végére szerintem meglesz 5 milliárd beoltott is de biztos majd 5 milliárd ember meghal pár év múlva. Az oltásellenesek szerint legalább is. Gondolom már készülnek a posztapokaliptikus Mad Max világra is. Vagy úgy őszintén oltásellenesek mi a tervetek 4-5 évvel későbbre?

Hogy a kérdésre is válaszoljak én már megszoktam. Kellett 3 4 nap de most már ugyanúgy élek mint előtte. ÉN azt nem akarom elhinni hogy néhányan mai napig felveszik nem túl zsúfolt utcákban de ma egy autós is jött velem szembe aki egyedül vezetve is maszkban ült. Komolyan nem értem ezeket :D

2021. júl. 15. 21:13
 28/34 anonim ***** válasza:
53%

2es te hulye. Pont hogy megjobban kene hordanotok nektek oltottaknak..

Nem kene az egeszseges emberekre szorni az ismeretlen nyavajat ami bennetek van.

Marha

2021. júl. 17. 13:59
 29/34 anonim ***** válasza:
60%

10es. Honnan tudod h pont 5.5m rmber kspott oltast? Ott alltal es szamoltad?

Honnan tudod hogy nem kaptak chippet? Egyutt dolgoztal bill gatessel?

Honnan tudod hogy nem haltak meg az oltastol?

Szted azt az m1 meg a rtl klub befogja mondani?😅🤣

Esku te nagyon hulye vagy

5eves koromba hittem a mesekben utoljára

2021. júl. 17. 14:02
 30/34 anonim ***** válasza:
31%

Nem az a baj, hogy nem vagy valami okos, hanem hogy ezt reklámozod is.

2021. júl. 17. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!