Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a személyről aki ragaszkodik a magázáshoz?

Figyelt kérdés

Mondjuk együtt dolgoztok néhány hónapja és beszélgetés közben egyszer véletlen letegezitek. Majd ő közbe szól kijavítva téged, hogy nem tegezzük egymást.

Velem most fordult elő, elnézést kértem aztán folytattam tovább. Magamban gondoltam egy fasznak, ilyeneken rugózni….. beszélgetés közben fogalmaztam rosszul egy szót aztán rögtön ráugrott

2021. júl. 6. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kollégák között szerintem felesleges dolog, régies is.

Viszont egy orvost pl sosem tegezek, még ha 30+ éves is, akkor is magázom.

2021. júl. 6. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy 18 éves suttyóként tegezted le "véletlenül" a 60 éves főnökasszonyt, vagy a hasonló korú, nemű, beosztású kollégádat tegezted le.
2021. júl. 6. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Pont te rugózol rajta. :D Ok, ezt preferálja, tök mindegy. Te magad is simán folytattad a beszélgetést.
2021. júl. 6. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Én is ilyen vagyok, és merev vagyok, elismerem.
2021. júl. 6. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Kar volt beszólnia egy szó miatt. Mániás.
2021. júl. 6. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Én nem tudok magázódva beszélgetni. Így nőttem fel, ilyen helyeken dolgoztam, mindenki tegeződött mindenkivel, és pár mondat után önkéntelenül tegezésre váltok. Azt gondolnám, hogy az illető egy begyepesedett vén fsz.
2021. júl. 6. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
6. Akkor te megrekedtél egy 4-5 éves gyerek szintjén.
2021. júl. 7. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
annyira nem értem, mért nem tudnak a magyarok felnőtt ember módjára viselkedni... bár azt hiszem ez csak egyéb nagyobb problémák kiütközésének a módja. civilizált ember tud és hajlandó magázódni. ennyi.
2021. júl. 7. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Jajj már. Csak merev o is. Hagyd. Ebben latja az intelligenciát, segit beki benne, hogy okosnak legyen gondolva.

Nekem egyik orvosom pl nem bir magazodni...nem gyari munkas.

Persze, tudom, jon az, hogy attol, hogy orvos, proli...oke..

2021. júl. 7. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!