Vannak olyan nézeteid, véleményeid, meglátásaid amiket a körülötted élők egyáltalán nem osztanak, amikkel egyedül vagy de te mégis kiállsz mellettük?
Esetleg az, hogy jelenlegi alláspontom szerint nem szeretnek gyereket. Nem lennék jó anyának, nem vagyok az a másokról gondoskodó típus. Egy cserepes növény kihal mellettem.
Erre általaban azt kapom, hogy de az majd jön, majd a terhességgel hormonokkal kialakul stb.
Szerintem nem. Ha nem megyek á valami nagy pálforduláson, nem hormonok miatt meg a terhességtől hanem eleve magamtól akkor nem hiszem hogy jó lennék anyának. Annyira nem is érdekel.
Azt elfogadom, hogy ez meg változhat, mert fiatal vagyok.
De abban bízni, hogy majd a hormonok meg az ösztön fog anyává tenni hát szerintem felelőtlenség
#1 A melegeket utálod, vagy azt a hamis képet, amit undorító módon politikai ideológiák a melegek kis részét felhasználva provokációként, az ízléstelen vonaglásokkal kialakítottak benned?
Egyénként nagyon sok témában szembe szélben érzem magam. Borzasztóan fárasztó, de a józan észt, a logikus gondolkodást, a saját nézeteimet és az objektivitást szem előtt tartva, büszkén vállalom a véleményemet, és állok ki mellette mindig, minden téren. (Persze nem provokálom a vitát, de ha valaki felhoz egy témát, akkor gond nélkül kimondom, amit gondolok. Most már. Nem volt ez mindig így, a közelmúltban "nyílt ki a szám" amikor rájöttem, hogy nehéz menet lesz, de megéri kiállni az igazamért, a gondolataimért, mert semmit sem veszíthetek vele.)
1es vagyok.
A melegeket utálom. Akarva akaratlanul de több meleg embert is megismertem már a munkám és az életem során. Tartom magam annyira intelligensnek hogy felmérjem hogy egy politikai ellenségkép valóban olyan-e ahogyan a média sugározza felénk, avagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!