A szüleim nem akarnak adni vmiért soha zsebpénzt(egyszer volt 2 éve a ballagásomra kapott 42 ezer Ft-om) de abból már csak egy ezres maradt. Miért nem adnak zsebpénzt szerintetek ha szépen kérek tőlük? pedig a munkát is elvégzem amit adnak mindig.
Apukám nagyon megver és üvöltözik ha pénz akarok kérni szépen és azt mondja, osztottam volna be a pénzemet amit kaptam a ballagásomra(ami volt 2 éve) és szerinte hülyeség 16 évesen pénzt adni a gyereknek mert 16 évesen apám szerint csak hülyeségekre költeném ami nem is igaz. Anyám meg hallgat, minden pénzbeli kérdést, ügyet apámra bíz sajnos....
Úgyhogy most csak 1 ezresem van, szerintetek, hogyan szerezzek pénzt?
Mert egy önző dög. 16 évesen már igazán nem kéne sajnálnia egy szülőnek havi legalább pár ezer Ft-ot a gyerekének adnia. Ha mégis ilyen, miért vállalt gyereket egyáltalán?
De ha ilyen marad, javaslom, hogy majd idősebb korában te is add vissza neki a nemtörődést!
5ös bolond kérdés.
Minden fiatal vágyik arra hogy legalább legyen minimum annyi hogy vagy leugorhasson a bűfébe, vagy ha valaki meghivta valamire akkor viszonozni tudja...
3asnak ajánloom a 2es válaszát, attól függően mennyire igaz a kérdező családjára.
Kedves kérdező, én a melódiákot ajánlom jelenleg.
1 kérdés kérdező, szüleidnek van károos szenvedélye, vagy 1 keresetből éltek? Illetve apud milyen szakterületen dolgozik stb.
Ezek mind fontosak a független megítéléshez.
Hidd el drága kérdező!
Én se kapok,de amire kell adnak!
Mi se vagyunk gazdagok!
2, akkor nem kell gyereket vallalni ha nincs pénz
Kerd meg anyád, hogy próbálja megbeszelni apaddal, hogy legalabb havi 2-5 ezer forintot hadd kaphassál. Igy nem fogod megtanulni a pénz értékét… ha sosincs a kezedben. Aki meg kerdezi hogy mire kell.. ti sose mentetek el havi egyszer egy fagyizóba vagy nem vettetek magatoknak egy polot? Most nem a gyakoris csóró sajnaltato emberektől kérdezem, hanem a normalis emberektől.. egy gyereknek ez alap, mar bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!