Ki az a Puzsér Róbert?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam már a nevét, de azt sem tudom, hogy ki az?
Valami baloldali, libernyák troll?
2021. júl. 4. 15:53
2/19 anonim válasza:
Egy celeb, aki részben balos, részben jobbos, szereti mindkét oldalt kritizálni. Mint celeb jól működik, mert szórakoztató az előadásmódja. Mint politikus nem feltétlen bíznék rá érdemi pozíciót. Már csak azért se, mert bumburnyák hangja van.
3/19 anonim válasza:
Szia!
Keress rá a nevére a YouTube-on.
Van saját YouTube csatornája is, nézz rajta körül, abból sok minden kiderül.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, nem vagyok troll, csak nem tudtam. Nagyjából csak hírtévét, m4-et, TV2-t nézek, ezekben nem nagyon szokott szerepelni.
2021. júl. 4. 16:03
5/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs ki az! Pedig szívesen segítenék neked.
7/19 anonim válasza:
Kritikusként szokták bemutatni régen a csillag születikben is zsűrizett és már ott is jó volt a szövege. Én onnan ismertem meg. Mostanában celebeket szokott kritizálni és többször igaza is van. De amúgy bármilyen témában meg tudja mondani a véleményét.
9/19 A kérdező kommentje:
magyar műsorvezető, szerkesztő, kritikus, újságíró, publicista, író, végzettsége szerint magyar–történelem szakos tanár, drámapedagógus.
Eddig nem állt szándékomban rákeresni, de a Wikipédia megmutatta.
2021. júl. 4. 16:22
10/19 anonim válasza:
"nem állt szándékomban rákeresni"
Akkor miért kérdezted meg? Kevesebb idő és energia lett volna bepötyögni a nevét, vagy akár elolvasni egy rövidebb bejegyzését, mint kérdést kiírni Róla gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!