Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ciki egyedül...

Szerintetek ciki egyedül menni egy előadásra?

Figyelt kérdés
Puzsér Róbert szegedi előadására szeretnék elmenni,de sajnos nincs kivel.Már régóta el akarok menni,viszont most a közelben lesz,ezért nem szeretném kihagyni.Szerintek gáz ha egyedül megyek? 19/F Esetleg ha közületek megy valaki,akkor szivesen csatlalakoznék

2018. márc. 19. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem, én is szoktam egyedül előadásokra járni, nem tartom cikinek, ha pedig más igen, az nem az én problémám. :) Szoktam egyedül utazni is (nem azért, mert nem lenne kivel menni, hanem mert szuper élmény), koncertre is gyakran megyek egyedül, de volt már, hogy fesztiválra is egyedül mentem. Szerintem inkább az a ciki, ha valami buta megfelelési kényszer miatt kihagysz egy számodra érdekes élményt csak azért, mert nincs hozzá társaságod.
2018. márc. 19. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Nyugi, senki nem fog azzal foglalkozni, hogy kivel mentél.

Én is gyakran voltam egyedül fesztiválon 1-1 napot, koncerten, színházban, moziban, sőt egyszer strandon is. :-) Sosem hagytam ki semmit amiatt, mert épp senki nem akart/tudott eljönni velem.

26N

2018. márc. 19. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki?
2018. márc. 19. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ciki nincs benne. Én pl. álltalában egyedül megyek moziba. Olyan nehézkessé vált összeszervezi ezeket egy időben (mert a haver vagy nem azt akarta megnézni, amit én,vagy nem ért rá, vagy nem akkor ért rá stb) hogy volt, hogy egyedül mentem el egy nagyon várt filmre. Előtte gyakran lemaradtam így filmekről, mert soha senkinek nem volt jó. Mostanra meg már nem is nagyon kérdezek meg senkit, csak fogom magam, és elmegyek.

Egy színházi előadásért én nem rég Londonig utaztam egyedül. Az egyik legjobb élményem.

2018. márc. 19. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem az a ciki, hogy egyedül mennél, hanem az, hogy kinek az "előadására".
2018. márc. 19. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyedül sokkal jobban be fogod tudni fogadni a hallottakat, és ha hozzászólnál, az is jobban fog menni.
2018. márc. 29. 00:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap volt az előadás,és nagyon jól éreztem magam,nagyon örülök hogy végül elmentem.Olyan sok ember volt hogy egyáltalán nem érezetem egyedül magam.
2018. márc. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!