Ciki lenne a könyvtárba egyedül beülnöm tanulni?
Félek, hogy a könyvtárosok, vagy mások, akik szintén rendszeresen járnak oda, magukban azt fogják egy idő után gondolni rólam, hogy "Ahj de szánalmas, szinte minden délután egyedül tanul itt, miközben más normális emberek elmennek a barátaikkal valahová, biztos azért jár ide, mert nincs egy haverja se és nincs semmi jobb dolga.." Ami mondjuk tényleg igaz.
Nagyon gáz lenne?
Nem lenne ciki. A könyvtárosok és néhány olvasó igaz hogy látásból megjegyezne, de semmi más nem történne. Persze függ attól is hogy mekkora a könyvtár. Egy megyei könyvtárban látni is egyetemi hallgatókat akik néha az olvasóteremben tanulnak például azért mert nem kölcsönözhető egyik könyv. Vagy mert elegük van a zenét bömböltető kollégiumi szobatársukból. Egy kis falusi könyvtárban azért kíváncsiskodnának hogy miért ott tanulsz.
Amikor a fősulit kezdtem és néhány hónapig nem volt még meg a saját lakásom, a kollégiumból egyik nagy templomba mentem tanulni. És sikerült is a vizsgám, mert a nagy nyugalomban "penge" módra tudtam felkészülni. Míg a koleszban a bömbölő zene mellett tanulók legalább kétszer futottak neki a vizsgáknak.
Köszi a válaszokat :)
Egyébként nem egyetemre járok még, csak középsuliba, de amúgy amiatt jutott eszembe a könyvtár, mert van pár tantárgy, amikből nem vagyok valami jó, de tudom, hogy többet is kihozhatnék magamból, ha tanulnék egy kicsit belőlük, de itthon itt a tv, a gép, meg a telefon is mellettem és hiába ülök le tanulni, maximum 10 perc múlva már azon kapom magam, hogy messengerezek, vagy fura videókat nézek youtubeon :/ Vagy ha sikerülne is végre belemerülnöm abba, amit épp tanulok, a családtagjaim zökkentenek ki >.<
Amit leírtál idézõjelben, azt te gondolod magadról ès ezzel már elég sokat elmondtál, szép kis bemutatkozó, kívülálló véleménye fölösleges.
Könyvtárba járó könyvmolyok is lehetnek normálisak; akik elmennek a barátaikkal valahová, azok is lehetnek abnormálisak, nem ettõl függ minden. Ha ennyire cikinek érzed, szerezz barátokat:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!