Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak itthon, egyedül...

Mit csináljak itthon, egyedül unalmamban? Kint esős az idő így nem tudok lemenni a könyvtárba. Ma már megnéztem 2 filmet. Kinek van valami ötlete?

Figyelt kérdés
Odakinn esik. Mi tévő legyek?
2016. aug. 11. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
<iért ? Cukorból vagy ?
2016. aug. 11. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért, a könyvtár a szabad ég alatt van??
2016. aug. 11. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha kíváncsiak vagytok rá ahol én lakom egész nap szakad az eső és a könyvtár 2 km-nyi távolságra van innen. Nem azt mondtam hogy oktassatok ki meg hogy megszóljatok. Amúgy is mit csinálnék én kinn az utcán egyedül kedves 1. válasz író??? Kösz a semmit!
2016. aug. 12. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Nem vagyunk kíváncsiak rá, hogy hol laksz, meg hogy miért nem tudsz elmenni a könyvtarba. Feltalálták már az esernyőt, esőkabátot, széldzsekit, gumicsizmát, úgyhogy te csak lusta vagy, nem akarsz kimozdulni, ennyi. Egyszerűbb hülye kerdéseket felrakni ide, és jól bemondogatni annak, aki válaszol. Jó szórakozást!
2016. aug. 12. 07:22
 5/5 Edward Scissorhands ***** válasza:
Írj (könyvet/novellát/naplót), fess/rajzolj, találj ki egy társasjátékot, és a kivitelezését, ha neked kéne megtervezned, hogyan nézzen ki. Vagy fejts keresztrejtvényt, ha van otthon, vagy sudoku-zz. Esetleg nézd meg, mik vannak otthon és keress egy receptet, amit meg tudsz csinálni belőlük, próbáld ki. :)
2016. aug. 12. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!