Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A mai tinilányok mind ilyen...

A mai tinilányok mind ilyen ringyó stílusú?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 07:51
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére igen.
2021. júl. 7. 10:54
 42/49 anonim ***** válasza:
36%
Inkább szánalomra, mindet fel kéne kenni a falra.
2021. júl. 7. 11:00
 43/49 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy a tik-tok olyan videókat dob be, amik téged érdekelnek. Megtanulja mi az amin leragadsz és utána azokt dobja be. Ezáltal nekem soha nem jön fel magamutogatós tartalom, hanem azokkal a témákkal kapcsolatban érdekességek amik engem érdekelnek. Ha nektek csak szexuális/magamutogatós tartalmat dob ki, az nem a tik-tok hibája...:)
2021. júl. 7. 11:33
 44/49 anonim ***** válasza:
8%
#43 intelligens ember nem használ tiktokot, hogy jön ide az a hulladék?:)
2021. júl. 7. 12:04
 45/49 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ebben mérik az intelligencia szintet. Sokat lehet onnan is tanulni. Amúgy egy hozzászólásra reagáltam, miszerint a TikTok a hibás mindenért.
2021. júl. 7. 12:09
 46/49 anonim ***** válasza:

44,

Intelligens ember a hulladék instagramot sem használja,az amerikai megfelelője a tiktoknak.

Jah nem mert tiktokon érdekes tartalom is van

2021. júl. 7. 13:42
 47/49 anonim ***** válasza:
Minden korosztályban ugyanannyi a r.b.s egyed tinikorban, csak a technológia vívmányainak köszönhetően a maiak több emberhez eljutnak. Mindenhol van egy csomó normális, kulturált csaj is, csak azok a kutyát nem érdeklik, mert "uncsik".
2021. júl. 7. 14:02
 48/49 anonim ***** válasza:
Ja, és én pl. a 90es években voltam kisgyerek... hát a mi sulinkban ugyanolyan r...s öltözködésű csajok voltak felsőben (még csak nem is 16 évesen, hanem ilyen 12-13 évesek is), hogy csak na. Melltartó fölé húzott neccfelső, segget nem takaró miniszoknya, csótányroppantó cipő nem volt ritka látvány. És nem is egy nagyon alja suli volt.
2021. júl. 7. 14:04
 49/49 anonim ***** válasza:
Nemt'om, de inkább lányom legyen, mint fiam. Ha megtudom hogy fiúval vagyok terhes, abban a pillanatban elvetetem.
2021. júl. 7. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!