42/49 anonim válasza:
Inkább szánalomra, mindet fel kéne kenni a falra.
43/49 anonim válasza:
Amúgy a tik-tok olyan videókat dob be, amik téged érdekelnek. Megtanulja mi az amin leragadsz és utána azokt dobja be. Ezáltal nekem soha nem jön fel magamutogatós tartalom, hanem azokkal a témákkal kapcsolatban érdekességek amik engem érdekelnek. Ha nektek csak szexuális/magamutogatós tartalmat dob ki, az nem a tik-tok hibája...:)
44/49 anonim válasza:
#43 intelligens ember nem használ tiktokot, hogy jön ide az a hulladék?:)
45/49 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ebben mérik az intelligencia szintet. Sokat lehet onnan is tanulni. Amúgy egy hozzászólásra reagáltam, miszerint a TikTok a hibás mindenért.
46/49 anonim válasza:
44,
Intelligens ember a hulladék instagramot sem használja,az amerikai megfelelője a tiktoknak.
Jah nem mert tiktokon érdekes tartalom is van
47/49 anonim válasza:
Minden korosztályban ugyanannyi a r.b.s egyed tinikorban, csak a technológia vívmányainak köszönhetően a maiak több emberhez eljutnak. Mindenhol van egy csomó normális, kulturált csaj is, csak azok a kutyát nem érdeklik, mert "uncsik".
48/49 anonim válasza:
Ja, és én pl. a 90es években voltam kisgyerek... hát a mi sulinkban ugyanolyan r...s öltözködésű csajok voltak felsőben (még csak nem is 16 évesen, hanem ilyen 12-13 évesek is), hogy csak na. Melltartó fölé húzott neccfelső, segget nem takaró miniszoknya, csótányroppantó cipő nem volt ritka látvány. És nem is egy nagyon alja suli volt.
49/49 anonim válasza:
Nemt'om, de inkább lányom legyen, mint fiam. Ha megtudom hogy fiúval vagyok terhes, abban a pillanatban elvetetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!