Az a baj, hogy általánosítasz kérdező.
Nyilván a kirívó példákat könyebb észre venni és meg jegyezni de hidd el nagyon sok a normális rendes és értelmes tini is csak nem rajtuk van a fókuszod.
Nyilván ebben korosztályban próbálgatják a legtöbben a saját szexualításukat kifejezni és hangsúlyozni vagy elrejteni.
Ehhez hozzá tartozik az hogy nincsenek még tisztaban a saját testi adottsagaikkal meg nincs megfelelően kifejlődött önismeretük, az énképük is egy változékony massza. Ezáltal a csorda szellem is jobban működik a köreikben. De nem hinném, hogy valójaban sokkal ribisebbek lennének mint az előző generációk.
Régiek?
15 évvel ezelőtt meg myvipen,iwiwen voltak picsás képek!!!
#16:
Szóval szerinted az Átkosban nem léteztek olyan lányok, akik fűnek/fának széttették? Ehhez nem kellett internet, öcsipók.
Szemben egy család lakik, ahol 15 éves a lány. Szőke festett haja van, nagy sűrű műszempillája, óriási műkörme. Múltkor előttem ült a buszon, nem ismertem fel, hogy ő az. Nemrég a belvárosban jöttek szembe velem egy fiúval kézenfogva, majd legközelebb egy másik fiúval csókolózott itt előttünk, aki hazahozta kocsival. Jó mondjuk szakíthatott az előzővel azóta. A lány, a szülei jelenlétében simán előveszi a saját doboz cigijét majd elszív egy szálat. Senki nem szól rá. Én is úgy látom, hogy mikor én voltam gimis (2009-2013 közt) nem voltunk ilyenek. Oké én visszafogott voltam mindig, de még a nagyszájú lány osztálytársaimra se volt jellemző. Sajnos nekem is megdöbbentő.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!