Szerintetek ha megveszem ezt a Nike sportmelltartót, azt fogják hinni hogy homoszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Megláttam a Nike INDY fekete sportmelltartóját és nagyon tetszik. De mivel van rajta egy szivárvány szerű csík, azt fogják gondolni, hogy homoszexuális vagyok? Félre értés ne essék, semmi problémám nincs a homoszexuális emberekkel, de nem fejtem ki bővebben, hogy miért, de sajnos parányi jelét sem mutathatom az osztálytársaim előtt (tudom hogy nyári szünet van, de az osztálytáborba gondolnám ezt a topot, meg tesire) hogy az lennék. Szerintetek ez azt mutatja, vagy csak így akarták feldobni a sima fekete melltartót?2021. jún. 25. 20:17
21/24 anonim válasza:
Nincs homoszexuális, meg leszbikus, diszkréten melegek, így illik 20 -aska cuki a hozzászólásod.
22/24 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem ez jut eszembe erről a melltartóról. Szerintem vedd meg nyugodtan. De amúgy a 10essel valamelyest egyet értek. Kár, hogy basszus emiatt egyesek elgondolkoznak azon, hogy egyáltalán mit vegyenek fel. Nem szivárványos szatyorral járkálsz a Deákon, szóval én nem látom a problémát ebbe.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akik pedig írták, hogy miért válogatom meg ezt így, leírtam többször is hogy nem adhatom most semmi jelét sem annak hogy esetlek homoszexuális lennék… nem fogom megindokolni, olvassátok vissza.
2021. jún. 29. 21:14
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyetértek.
2021. jún. 29. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!