Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ha megveszem ezt...

Szerintetek ha megveszem ezt a Nike sportmelltartót, azt fogják hinni hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Megláttam a Nike INDY fekete sportmelltartóját és nagyon tetszik. De mivel van rajta egy szivárvány szerű csík, azt fogják gondolni, hogy homoszexuális vagyok? Félre értés ne essék, semmi problémám nincs a homoszexuális emberekkel, de nem fejtem ki bővebben, hogy miért, de sajnos parányi jelét sem mutathatom az osztálytársaim előtt (tudom hogy nyári szünet van, de az osztálytáborba gondolnám ezt a topot, meg tesire) hogy az lennék. Szerintetek ez azt mutatja, vagy csak így akarták feldobni a sima fekete melltartót?

2021. jún. 25. 20:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Mennyire feltűnő a szivárvány rész? Ha eléggé az, akkor lehet, azt fogják hinni, de max. ha valaki rákérdez, meleg vagy-e, mondhatod azt, hogy nem, csak támogatod az lmbtq+ mozgalmat és ennyi.
2021. jún. 25. 20:20
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
Kár, hogy azt a szép szivárványt kisajátították a deviánsok.
2021. jún. 25. 20:24
 3/24 anonim ***** válasza:
22%
Szomorú hogy az mshuwq vagy mi márkásította a szivárványt 😥
2021. jún. 25. 20:26
 4/24 anonim ***** válasza:
86%

Ez az?

Én ezt simán felvenném, bár engem nem is nagyon érdekelt soha mások véleménye. Nekem tetszik.

[link]

2021. jún. 25. 20:29
 5/24 A kérdező kommentje:

#2 #3

Igen, én is nagyon sajnálom, pedig olyan jól néz ki a szivárvány így mivel sok szín jól néz ki együtt

Igen, ez az👍

2021. jún. 25. 20:34
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
Hát erről nekem nem az jutna eszembe először, hogy homoszexuális a viselője. Persze ez csak akkor érvényes, ha amúgy lány vagy.
2021. jún. 25. 20:36
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez nem olyan szívárvány ami összefüggésbe hozható vele
 8/24 A kérdező kommentje:

Lány vagyok igen

9/24 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom hogy élőben mennyire feltűnő a csík

2021. jún. 25. 20:37
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

Kezdem azt hinni, hogy én vagyok itt a legnormálisabb. Ez ijesztő...

Ez csak egy kib@szott melltartó, az istenért!

Ez a reklámszövege:

"Vigyél egy kis színt a napodba a Nike Dri-FIT Indy Rainbow Ladder sportmelltartóval."

Van benne olyan, hogy ha b.uzi vagy, vedd fel ezt? Mostantól nem hordhatok FEKETE pólókat, mert az fogják gondolni, hogy támogatom a BLM-et? Hova a f@szomba tart ez az elmebeteg ország?!

2021. jún. 25. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!