Szerintetek ha megveszem ezt a Nike sportmelltartót, azt fogják hinni hogy homoszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Megláttam a Nike INDY fekete sportmelltartóját és nagyon tetszik. De mivel van rajta egy szivárvány szerű csík, azt fogják gondolni, hogy homoszexuális vagyok? Félre értés ne essék, semmi problémám nincs a homoszexuális emberekkel, de nem fejtem ki bővebben, hogy miért, de sajnos parányi jelét sem mutathatom az osztálytársaim előtt (tudom hogy nyári szünet van, de az osztálytáborba gondolnám ezt a topot, meg tesire) hogy az lennék. Szerintetek ez azt mutatja, vagy csak így akarták feldobni a sima fekete melltartót?2021. jún. 25. 20:17
1/24 anonim válasza:
Mennyire feltűnő a szivárvány rész? Ha eléggé az, akkor lehet, azt fogják hinni, de max. ha valaki rákérdez, meleg vagy-e, mondhatod azt, hogy nem, csak támogatod az lmbtq+ mozgalmat és ennyi.
2/24 anonim válasza:
Kár, hogy azt a szép szivárványt kisajátították a deviánsok.
3/24 anonim válasza:
Szomorú hogy az mshuwq vagy mi márkásította a szivárványt 😥
4/24 anonim válasza:
Ez az?
Én ezt simán felvenném, bár engem nem is nagyon érdekelt soha mások véleménye. Nekem tetszik.
5/24 A kérdező kommentje:
#2 #3
Igen, én is nagyon sajnálom, pedig olyan jól néz ki a szivárvány így mivel sok szín jól néz ki együtt
Igen, ez az👍
2021. jún. 25. 20:34
6/24 anonim válasza:
Hát erről nekem nem az jutna eszembe először, hogy homoszexuális a viselője. Persze ez csak akkor érvényes, ha amúgy lány vagy.
7/24 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan szívárvány ami összefüggésbe hozható vele
8/24 A kérdező kommentje:
Lány vagyok igen
2021. jún. 25. 20:36
9/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom hogy élőben mennyire feltűnő a csík
2021. jún. 25. 20:37
10/24 anonim válasza:
Kezdem azt hinni, hogy én vagyok itt a legnormálisabb. Ez ijesztő...
Ez csak egy kib@szott melltartó, az istenért!
Ez a reklámszövege:
"Vigyél egy kis színt a napodba a Nike Dri-FIT Indy Rainbow Ladder sportmelltartóval."
Van benne olyan, hogy ha b.uzi vagy, vedd fel ezt? Mostantól nem hordhatok FEKETE pólókat, mert az fogják gondolni, hogy támogatom a BLM-et? Hova a f@szomba tart ez az elmebeteg ország?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!