Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ha megveszem ezt...

Szerintetek ha megveszem ezt a Nike sportmelltartót, azt fogják hinni hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Megláttam a Nike INDY fekete sportmelltartóját és nagyon tetszik. De mivel van rajta egy szivárvány szerű csík, azt fogják gondolni, hogy homoszexuális vagyok? Félre értés ne essék, semmi problémám nincs a homoszexuális emberekkel, de nem fejtem ki bővebben, hogy miért, de sajnos parányi jelét sem mutathatom az osztálytársaim előtt (tudom hogy nyári szünet van, de az osztálytáborba gondolnám ezt a topot, meg tesire) hogy az lennék. Szerintetek ez azt mutatja, vagy csak így akarták feldobni a sima fekete melltartót?

2021. jún. 25. 20:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

Igen, ez csak egy melltartó. A szivárvány pedig nincs kisajátítva.

Ha a pólóm egy merő szivárvány lenne, és megkérdeznék, hogy támogatom-e az LMBTQ-t, akkor is mondhatnám, hogy nem, ez csak egy szivárvány. Vagy igen, de ez csak egy szivárvány.

Miért kell túldramatizálni?

2021. jún. 25. 20:48
 12/24 anonim ***** válasza:
15%
Egyébként mikor lett az divat, hogy a melltartóra nem veszünk trikót vagy pólót pl. tesiórán? :D Vagy én vagyok maradi?
2021. jún. 25. 20:49
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
ez volt divat vmikor?🤣
2021. jún. 25. 22:36
 14/24 anonim ***** válasza:
19%

20:49-es, én is erre gondoltam, a mi időnkben ez még fehérneműnek számított ruha alá :) pedig 32 évesen még nem vagyok annyira öreg! Kérdező, szerintem eléggé korlátolt, aki emiatt melegnek néz. Bocs, de én inkább amiatt aggódnék, hogy r*bancos.

A szivárvány nem lett kisajátítva, szerintem csak a mostani hangulatkeltés miatt juthat bárkinek is az eszébe ilyesmi. Ez is el fog múlni.

2021. jún. 25. 23:11
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
13..Most komolyan, tényleg csak melltartóban tesiztek?
2021. jún. 25. 23:20
 16/24 A kérdező kommentje:

Basszus, nem, nem venném fel tesire, de valamit meg oda kell írnom, mert ha nem teszem, akkor meg az a baj, jönnének a kommentek, hogy minek veszek meg osztálytáborba egy topot. Itthon hordanám, melegebb nyári napokon (itthonra) és az edzőteremben.

Amúgy meg ezért utálom a gyakorit, mert aki nem tud hozzászólni a témához, valami hülyeséget beír, de inkább ne tegye. Kérlek titeket, hogyha az adott témával nem tudtok válaszolni, akkor egyszerűen csak ne szóljatok hozzá.

2021. jún. 26. 08:23
 17/24 A kérdező kommentje:

Egyébként direkt megírtam hogy most egy parányi jelét sem adhatom annak. Nagyon hosszú sztori, és nincs kedvem megosztani sem, de kérlek legközelebb próbáld meg jobban megnézni a kérdést, és úgy válaszolni. Itt az utolsó mondatodra gondolok.

2021. jún. 26. 08:27
 18/24 anonim ***** válasza:
12%
Most lehet csak én nem értem a kérdést. Egy lány hogy lehet homoszexuális? Max leszbikus. Amúgy meg ez egy klassz női cucc, mivel a kérdező nő, mért ne vehetné fel??
2021. jún. 27. 23:46
 19/24 anonim válasza:
77%
Egy színes csíkból ekkora problémát csinálni... Nyugi, van kifejezetten Pride kollekció, felveheted az Indy feliratosat. Csak Magyarországon foglalkoznak ilyen jelentéktelen dolgokkal. Szivárványos csík, nem semmi...
2021. jún. 28. 00:36
 20/24 anonim ***** válasza:
80%

18

Ez hülyeség. A nőknél ugyanúgy homoszexualitásnak hívják, a leszbikusság csak egy másik szó erre. Ugyanúgy lehet homoszexuális egy nő is mint egy férfi. Atyaég.

2021. jún. 28. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!