Szerintetek ha megveszem ezt a Nike sportmelltartót, azt fogják hinni hogy homoszexuális vagyok?
Igen, ez csak egy melltartó. A szivárvány pedig nincs kisajátítva.
Ha a pólóm egy merő szivárvány lenne, és megkérdeznék, hogy támogatom-e az LMBTQ-t, akkor is mondhatnám, hogy nem, ez csak egy szivárvány. Vagy igen, de ez csak egy szivárvány.
Miért kell túldramatizálni?
20:49-es, én is erre gondoltam, a mi időnkben ez még fehérneműnek számított ruha alá :) pedig 32 évesen még nem vagyok annyira öreg! Kérdező, szerintem eléggé korlátolt, aki emiatt melegnek néz. Bocs, de én inkább amiatt aggódnék, hogy r*bancos.
A szivárvány nem lett kisajátítva, szerintem csak a mostani hangulatkeltés miatt juthat bárkinek is az eszébe ilyesmi. Ez is el fog múlni.
Basszus, nem, nem venném fel tesire, de valamit meg oda kell írnom, mert ha nem teszem, akkor meg az a baj, jönnének a kommentek, hogy minek veszek meg osztálytáborba egy topot. Itthon hordanám, melegebb nyári napokon (itthonra) és az edzőteremben.
Amúgy meg ezért utálom a gyakorit, mert aki nem tud hozzászólni a témához, valami hülyeséget beír, de inkább ne tegye. Kérlek titeket, hogyha az adott témával nem tudtok válaszolni, akkor egyszerűen csak ne szóljatok hozzá.
Egyébként direkt megírtam hogy most egy parányi jelét sem adhatom annak. Nagyon hosszú sztori, és nincs kedvem megosztani sem, de kérlek legközelebb próbáld meg jobban megnézni a kérdést, és úgy válaszolni. Itt az utolsó mondatodra gondolok.
18
Ez hülyeség. A nőknél ugyanúgy homoszexualitásnak hívják, a leszbikusság csak egy másik szó erre. Ugyanúgy lehet homoszexuális egy nő is mint egy férfi. Atyaég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!