Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak szerintem jobb intéztben...

Csak szerintem jobb intéztben felnőni, még ha szeretem is a családomat?

Figyelt kérdés
Irigykedek arra aki intézetbe nőhet fel, drogozhat, ihat, verekedhet, akkor lehet fenn Facen amikor csak akar, tudom nem teljesen tejfel az intézet sem, mert ott is vannak szabályok amihez igazodni kell, de mégis szabadabb szerintem, ott élni.

2021. jún. 20. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Hát te nagyon el vagy tévedve. De valóban, milyen rossz neked, hogy van egy szerető családod és ők nem hagyják, hogy drogozz, igyál és verekedj. Nagyon sajnállak kérdező, szörnyű sorsod van.

Gondolom még nagyon fiatal lehetsz, majd felnősz és megérted milyen butaságokat írtál. Lehet, hogy otthon vannak szabályok és nem csinálhatsz akármit, de ezek elsősorban a te érdekedben vannak.

2021. jún. 20. 14:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Mer ám nekem a szüleim még a sima cigit sem engedik, hogy szívjam pedig dolgozok is és a saját pénzemből venném a cigit. Leszarom, hogy káros.

16 mindjárt 17/L

2021. jún. 20. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem engedik, mert káros és nem akarják, hogy rászokj és hosszútávon bajod legyen tőle. De miért akarsz cigizni? Mert menőnek érzed? Te is tudod, hogy nem tesz jót
2021. jún. 20. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ja. Szuper. Végül is csak egy párszor erőszakolnának meg miután bedrogoztak
2021. jún. 20. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem intézetesként is ihatsz, drogozhatsz és verekedhetsz, ha nem vagy egy gyáva kis szar😅

"A szüleim nem engedik :(((" Jah basszus senkinek sem engedik a szülei, de a többség talál módot arra, hogy kiélje magát. Ha tényleg el akarsz zülleni, de csak a szüleid akadályoznak meg benne, akkor nem értetted meg, hogy mi a lázadó kamaszkor lényege. :D

Na jó, csak vicceltem. A szüleid szeretnek téged, szóval ne szomorítsd el őket sem azzal, hogy tényleg elkezdesz kicsapongani, sem pedig azzal, hogy azt kívánod, hogy bárcsak ne lennének, bla bla.

2021. jún. 20. 14:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem menőségből.
2021. jún. 20. 14:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Én lázadok, de a szüleim mindent elvesznek tőlem nem telózhatok, nem járhatok társaságba, mindenki utál, pedig én egy nagy gengszter csaj vagyok, már firkáltam össze a suli falát, loptam kis dolgokat, iszok piát titokban ha apám elöl hagyja véletlenül....
2021. jún. 20. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Senkinek nem esik le hogy ez kamukérdés?
2021. jún. 20. 14:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, nem engednek semmit a szüleim csak velük mehetek programokra annyit.
2021. jún. 20. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem kamu a kérdés, akkor azt tudom mondani, hogy nagyon gyenge ember vagy. Ha akarsz valamit az életben, akkor szerezd meg és ne engedd, hogy a szüleid korlátozzanak. Azt viszont gondold át, hogy helyes úton jársz-e.
2021. jún. 20. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!