Csak szerintem jobb intéztben felnőni, még ha szeretem is a családomat?
Hát te nagyon el vagy tévedve. De valóban, milyen rossz neked, hogy van egy szerető családod és ők nem hagyják, hogy drogozz, igyál és verekedj. Nagyon sajnállak kérdező, szörnyű sorsod van.
Gondolom még nagyon fiatal lehetsz, majd felnősz és megérted milyen butaságokat írtál. Lehet, hogy otthon vannak szabályok és nem csinálhatsz akármit, de ezek elsősorban a te érdekedben vannak.
Mer ám nekem a szüleim még a sima cigit sem engedik, hogy szívjam pedig dolgozok is és a saját pénzemből venném a cigit. Leszarom, hogy káros.
16 mindjárt 17/L
Nem intézetesként is ihatsz, drogozhatsz és verekedhetsz, ha nem vagy egy gyáva kis szar😅
"A szüleim nem engedik :(((" Jah basszus senkinek sem engedik a szülei, de a többség talál módot arra, hogy kiélje magát. Ha tényleg el akarsz zülleni, de csak a szüleid akadályoznak meg benne, akkor nem értetted meg, hogy mi a lázadó kamaszkor lényege. :D
Na jó, csak vicceltem. A szüleid szeretnek téged, szóval ne szomorítsd el őket sem azzal, hogy tényleg elkezdesz kicsapongani, sem pedig azzal, hogy azt kívánod, hogy bárcsak ne lennének, bla bla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!