Miért van az, hogy egyes emberek sok like-ot kapnak, míg mások keveset?
Figyelt kérdés
Persze, tudom én hogy sokat számít az, hogy ki mennyire kedves meg mennyi barátja van. De elgondolkoztam azon, hogy miért van az, hogy egyesek sok like-ot kapnak, míg mások keveset. Tegyük fel, hogy van egy fiatal, akinek sok ismerőse van facebookon, legalább köszönőviszonyban van a felével. Feltesz egy képet és az a 150 ember, akivel még ha nem is beszél csak köszön, belajkolja. Állandóan. Tegyük fel hogy van egy másik fiatal, ugyanezekkel a paraméterekkel. Őt mégis kevesebben like-olják , 20-30-an. Miért?
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Semmilyen rossz szándék vagy vitagenerálás nem vezérelt, csak felötlött bennem.
2021. jún. 20. 14:27
11/11 anonim válasza:
Egyáltalán a facebookon nem is jelenik meg egy feltöltött kép az összes ismerős hírfolyamában, ergó aki nem lájkolja valakinek a képét nem biztos, hogy tudatosan nem lájkolja, hanem valamely ismerősöknek meg se jelenik a hírfolyamukban egy adott ismerős feltöltött képe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!