Voltatok már olyan helyzetben,hogy naturista barátot,családot,ismerőst látogattok és meztelenül fogadtak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert egyik munkatársam meghívott hétvégére sörözni,dumálni haza hozzájuk,panelban laknak.Tudom róla,hogy fanatikus naturisták,otthon ha csak tehetik meztelenül vannak és kizárólag naturista helyekre mennek üdölni,sőt valamilyen klub tagok is.Én nem ítélem el,de én nem szeretném ezt az életmódot.Resteltem erről a témáról vele beszélni,és nem is szeretnék,mert valahogy magánügye.Amúgy nagyon barátságos és tiszteletdudó ember,a feleségét is egyszer az utcán bemutatta és nagyon rendesnek tűnnik.Ti voltatok már ilyen szituban,hogy naturista családot,havert látogattatok és meztelenül,volt,voltak? Hogyan viselkedtetek?2021. jún. 8. 13:49
11/16 anonim válasza:
Szintén. Itthon meztelenül vagyunk, de ha nem nudista vendég jön, akkor felöltözünk. Ez a minimális illem.
12/16 anonim válasza:
Nekem nem volt még. De én teljesen természetesen viselkednék.
Sőt, megkérdezném, hogy én is vetkőzzek e le.
Mert alapjáraton én is szeretek meztelenül lenni, és szerintem igazából annak kéne a természetes életmódnak lennie.
22/f
13/16 anonim válasza:
Mondjátok már meg, hány fokra fűtötök, hogy meztelenül mászkáltok otthon?
14/16 anonim válasza:
#13: A kérdés nyáron lett feltéve, akkor minden további nélkül lehet.
15/16 anonim válasza:
20 fokra fűtünk, teljesen jó hőmérséklet rá.
Simán lehet benne meztelenül lenni.
16/16 anonim válasza:
Megvan még az a panel amihez udvar tartozik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!