Mennyire kínos osztálytárssal összefutni naturista wellness rendezvényen?
Olyan sztori ez mint valami szar film.
Ausztriában voltam a szüleimmel egy wellness központban amely csak naurista módon használható.
És kivel futok össze ott, a lakhelytől 300 km-re? Egy osztálytársammal. Aki épp úgy volt „öltözve“ ahogy én. Ádámkosztüm (én esetemben) az ő esetében Évakosztüm.
Ez cikinek számít?
Mert a csaj úgy tűnt el előlem mintha üldözték volna. Összefutunk hello hello hát te a szokásos sablon kérdés, a csaj ott áll egyik lábáról a másikra hát én.... ööö.. ide jöttem. ööö.
Majd eltűnt szem elől. Egész este többet nem is láttam.
Ő full cikinek élte meg ezt. Én nem. Más lett volna a helyzet ha csak egyikünk lett volna pucér, de mindketten azok voltunk (+ még vagy 100 ember aki ott volt)
Szerintetek?
A leírt szitunál csak az a cikibb, hogy a szüleiddel közösen jársz ilyen helyekre pucéran perverzkedni.
(Ha igaz egyáltalán?!)
" aki ráadásul az egész iskola tudomására hozhatja nem csak azt, hogy hol találkozott a lánnyal, "
Naná majd ez lesz a legfőbb dolgom, pláne úgy hogy én is ott voltam. Naná.
De ha így nézzük volt ott még 100 másik ember aki mindezt megteheti a lánnyal. Meg velem is.
Nekik is ez lesz az első dolguk. Naná.
"Szemérem. Mond ez valamit?"
Egy nudista rendezvényen szemérem, ahol alap hogy mindenki pucér és ezt tudta előre. Szemérem. Aha.
Világos. Mi más.
ja és mi lenne ha nem velem fut össze hanem mondjuk a tanárával? Felköti magát szégyenében vagy mi?
Én már futottam össze Délegyházán volt ált iskola tanárnőmmel. Köszönés hát te rég láttalak hogy vagy hát jól és a tanárnő hát én is--na szia. ennyi volt. drámai mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!