Mennyire kínos osztálytárssal összefutni naturista wellness rendezvényen?
Olyan sztori ez mint valami szar film.
Ausztriában voltam a szüleimmel egy wellness központban amely csak naurista módon használható.
És kivel futok össze ott, a lakhelytől 300 km-re? Egy osztálytársammal. Aki épp úgy volt „öltözve“ ahogy én. Ádámkosztüm (én esetemben) az ő esetében Évakosztüm.
Ez cikinek számít?
Mert a csaj úgy tűnt el előlem mintha üldözték volna. Összefutunk hello hello hát te a szokásos sablon kérdés, a csaj ott áll egyik lábáról a másikra hát én.... ööö.. ide jöttem. ööö.
Majd eltűnt szem elől. Egész este többet nem is láttam.
Ő full cikinek élte meg ezt. Én nem. Más lett volna a helyzet ha csak egyikünk lett volna pucér, de mindketten azok voltunk (+ még vagy 100 ember aki ott volt)
Szerintetek?
"Egy nudista rendezvényen szemérem, ahol alap hogy mindenki pucér és ezt tudta előre."
Elég jó eséllyel akkor és ott tapasztalta meg életében először, hogy milyen az a gyakorlatban, amiről elméletben tudta, hogy miről szól, persze. Nem mindenki belenő a nudizmusba, mint talán te. Van, aki kamaszkorában vagy még később próbálja ki életében először, és csak akkor kezdi el megtanulni az ilyen helyzeteket kezelni - vagy meg sem próbálja megtanulni, hanem inkább visszatér a textiles rendezvényekhez.
"Én már futottam össze Délegyházán volt ált iskola tanárnőmmel. Köszönés hát te rég láttalak hogy vagy hát jól és a tanárnő hát én is--na szia. ennyi volt."
És ebből arra következtettél, hogy már mindent tudsz a nudizásról, meg a benne részt vevő ellenkező neműekről - most meg kiderült, hogy nem, egy érett személyiségű felnőtt nő egészen máshogy kezelheti a hasonló helyzeteket, mint egy éretlen kamasz lány. Ebből is látszik, hogy neked is van még mit tanulnod az életről, nem csak annak a lánynak. ;-)
"Elég jó eséllyel akkor és ott tapasztalta meg életében először,"
De ezt te mégis honnan veszed? Ez csak egy minden alap nélküli teória. Vagy így van vagy nem.
Lehet ő is hozzám hasonlóan Balatonberényben nőtt fel nyaranta.
Én voltam úgy nyári 3 hetes kempingen Horvátországban hogy 3 hétig nem volt rajtam ruha. Egy percre se.
"De ezt te mégis honnan veszed? Ez csak egy minden alap nélküli teória. Vagy így van vagy nem."
Ha másból nem, a reakciójából is erre lehet következtetni. Meg abból, hogy egyszerűen nagyságrendekkel több az olyan ember, aki nem nudista, mint az olyan, aki nudista.
"Lehet ő is hozzám hasonlóan Balatonberényben nőtt fel nyaranta."
Lehet. Van rá úgy sacc per kábé 0,3% esély. Vagy te úgy vetted észre eddigi életed alapján, hogy szinte mindenki - legalább az ismerőseid közül - ott volt Balatonberényben és/vagy Horvátországban abban a bizonyos kempingben? Ébresztő! Hány nudista éttermet ismersz? És mellé hány nem nudistát? Hány nudista strandot ismersz? És mellé hány nem nudistát? Egyáltalán hány nudista embert ismersz (te, aki pedig forogsz ilyen körökben!) és hány nem nudistát?
"Egyáltalán hány nudista embert ismersz (te, aki pedig forogsz ilyen körökben!) és hány nem nudistát?"
Hát ki tudja! Ez a példa is mutatja hogy ki az és ki nem az, az néha akkor derül ki ha valahol összefutunk.
Ja és egy érdekesség: amikor a suliban uszodában vagyok, sokan letolják a gatyát és úgy zuhanyoznak úszás után.
Én soha. A gatyám marad, mert hülyén érzem magam ott pucéran. Én , aki egész nyarakat töltöttem pucéran a strandokon.
Érdekes.
Sziasztok
Kicsit eltértetek a lényegtől
Véleményem szerint a lány nem egy gyakorlott nudista vagy naturista. A reakciója teljesen normális, emberi.
Nem szabad nagy ügyet csinálni a dologból, sőt díszkréten kell kezelni.
Ha elfogadsz egy tanácsot, amint lehet tapintatosan négyszemközt közöld vele, hogy nem élsz vissza a helyzettel.
Nagyon fontos, hogy ezt tudja és be is tartsd!
Hiszen így van lehetőség arra, hogy ne rettentsd el egy embert (nőt) a textil mentes felfogástól ami alapból normális, jó.
Így van, nem szabad visszaélni, kihasználni ezt az esetet. Szegény lánynak szokatlan volt még, hogy ott vagytok egymás előtt tök pucéran. Én is járok szaunázni fürdőruhamentes szaunába, bár még nem futottam össze ismerőssel, de lehet hogy kicsit furi lenne a helyzet, főleg ellenkező nemű ismerőssel még gázabb.
Lényeg, hogy te ne érezd magad kellemetlenül, a lány meg majd túlesik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!